Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti hogyan "jelzitek" a partner...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogyan "jelzitek" a partnereteknek a randin hogy következőre már nem lesz közös randi?

Figyelt kérdés
2016. okt. 30. 20:20
 1/7 anonim ***** válasza:
91%
Én nem jelzem hanem nyíltan elmondom, hogy nem érzem, hogy valaha lenne bármi jövője a kettőnk kapcsolatának
2016. okt. 30. 20:22
 2/7 anonim ***** válasza:
70%
részemről sehogy. Általában csak olyanokkal randizom, akiket már ismerek és akikkel többet is el tudnák képzelni.
2016. okt. 30. 20:29
 3/7 anonim ***** válasza:
89%

Nekem van egy ilyen fura nyílásom a fejem alsó részén, aminek segítségével képes vagyok különböző frekvenciájú hanghullámokat kibocsátani, amik aztán egy nemzeti szinten elfogadott jelrendszerré állnak össze...

Vagy ha úgy érzem, hogy a másik olyan típus, aki jobb szereti az ilyet a biztonságos otthoni 4 fal között megtudni, mint szemtől-szembe, akkor utólag megírom neki.

2016. okt. 30. 20:51
 4/7 anonim ***** válasza:
83%
Úgy tűnik nálam mindenki azonnal leveszi, hogy nem jön be nekem, pedig próbálok kedves lenni minden alkalommal. Így csak azok hívtak el, akiknél közös volt az érdeklődés, velük még aznap megbeszéltük, 1 volt aki nagyon nem vette le, hogy nem passzolunk, és 1-2 akivel én szívesen találkoztam volna még de nem keresett.
2016. okt. 30. 21:04
 5/7 anonim ***** válasza:
63%
@3-as: :)))))
2016. okt. 30. 21:28
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Sehogy nem szokták. Általában csak pár nappal később, facebookon merik elmondani.
2016. okt. 30. 22:05
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerencsére eddig nem sok esetben volt szükség erre. Egy esetben megmondtam már ott a srácnak, egy másik esetben annyira egyértelműen borzasztó volt a randi,hogy soha többé nem kerestük egymást.
2016. okt. 31. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!