Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire törvényszerű ez a férfiakkal kapcsolatban?
Hogy aki a fiatalabb éveiben nem élte ki magát az majd később akár ha komoly kapcsolata is van kicsapongóbb lesz.
Megjön a barátnő mellett az önbizalma és otthagy egy stabil párkapcsolatot és elkezd csajozni amit anno nem tett meg.
Ez reális dolog,veszély,élethelyzet?
Én már nőt hallottam,olyat,hogy élje ki magát a férfi fiatalon és utána akarjon komoly kapcsolatot.
Nem tudom, hogy pasiknál hogy van ez, de szerintem igenis van olyan, hogy valaki kiéli magát. Nekem tavaly volt ilyen csapongós évem, péntek-szombat buli, szálltam pasiról pasira...mostanra pedig semmi másra nem vágyok, mint egy értékes kapcsolatra, valakivel, akivel megbecsüljük egymást és együtt tervezhetünk. Nekem kellett is ilyen bulizós időszak, hogy tapasztaljak és kiéljem a kíváncsiságom, de mivel én alapból nem ez a típus vagyok, így nemis leszek életem végéig ilyen.
21N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!