Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért kérnek időt a lányok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kérnek időt a lányok, ha úgysem akarják?

Figyelt kérdés

Csak játszanak az érzéseinkel, vagy tényleg átgondolják, és 99,99%ban nem gondolják meg magukat és kezdődhet a napi érvágás? -ok egy kicsit túlzás, de tényleg tudni szeretném, hogy mennyi esély van arra, hogy meggondolja magát, és járjon velem?

Mw- 17/male

2010. ápr. 26. 23:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Miva?
2010. ápr. 26. 23:05
 2/11 anonim ***** válasza:
39%
nők...
2010. ápr. 26. 23:05
 3/11 anonim ***** válasza:
Mert nem vállalják fel a NEM-et. Ha nagyon király pali vagyok akkor még simán el tudod csavarni a fejét de ha már kérdezgeted akkor valszeg pont rossz irányba menetelsz!
2010. ápr. 26. 23:06
 4/11 anonim ***** válasza:
47%

Esély van rá,lehet hogy tényleg kicsit besokallt és át szeretné gondolni.Nekem is volt h szünet után sokkal jobb lett a kapcsolat mint előtte.De van hogy csak azért kérik hogy húzzák z időt mert nehéz kimondani vagy nem akarnak megbántani.

16/F

2010. ápr. 26. 23:07
 5/11 anonim ***** válasza:

Igen sajnos minden nő ilyen.

Majd holnap, majd este, majd jövő héten, kell kis idő hogy átgondoljam.......kicsit idegesítő ,de ez van. Valójában már akkor tudják a választ, de annak a tudatában, hogy Isten nőnek teremtette őket és ezzel egy bizonyos természet is jár így ezt a férfiaknak el kell viselniük.

Légy türelmes ez van.

6/11 anonim ***** válasza:
Ezt szerintem beszéld meg egy kb. 5 méter átmérőjű tárgyal, örültem hogy segíthetem. :)
 7/11 anonim ***** válasza:
vagy helyett vagyok lett belőle. ne légy ennyire egós mint én :D
 8/11 anonim ***** válasza:
Azért mondják azt, mert azt hiszik, hogy amikor azt mondják, hogy meggondolják közben te tudod hogy le vagy ejtve.
2010. ápr. 26. 23:14
 9/11 anonim ***** válasza:

Jajj, mi az h minden nő ilyen... Pasi is van ilyen. -.-

Am néha mindenki besokall és gondolkoznia kell. Nálam is volt ilyen, 2 napig tartott a szünet és azóta is együtt vagyunk (1,5 év).

2010. ápr. 26. 23:26
 10/11 anonim ***** válasza:
JA, ja.Én sose mondtam ilyet, viszont már sok ilyen pasival találkoztam.Én ha ilyet mondanék,akkor tényleg az lenne,h. nem tudom h. most mit érzek pontosan.Mivel lehet ha nem vagytok együtt akkor elkezd hiányozni a másik és onnan tudható h. most szeret vagy csak megszokásból van veled.Biztos gondolkodik,de semmi sem biztos.Lehet csak nem akart egyből megbántani és ideje van arra h. megfogalmazza h. hogyan szakítson.Hazudjon v.igazat mondjon stb.Pl. én egyszer úgy szakítottam valakivel h. még szerelmes voltam az elöző barátomba, viszont én megmondtam az őszintén,nem csak annyit mondtam h. bocs de nem szeretlek és szakítok...De mi akkor csak 1-2 hete jártunk szóval még benne sem alakult ki nagy érzelmek.
2010. ápr. 27. 07:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!