Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
írnátok sms-be való szerelmes dumákat? Lánynak szeretném küldeni.
Figyelt kérdés
2010. ápr. 26. 22:38
2/8 anonim válasza:
Valaki a város túlsó végén nagyon szeret, valaki azt üzeni, álmodj szépeket! Valaki titokban rólad álmodik, valaki rólad szövi legszebb álmait!
3/8 anonim válasza:
itt biztos találsz kedvedre valót :)
4/8 anonim válasza:
Megnéztem az oldalt. Hagyd a 3.14159265csába, találj ki valami eredetit..
6/8 anonim válasza:
szép cipők, dugunk?
nah jó a viccet félre téve, nem tudom írj neki valami személyeset és dícsérd a szemeit meg az alakjukat meg stb...
7/8 anonim válasza:
SEMMIKÉPPEN se ilyen oldalról irj neki!! :D .. ettől a lányok inkább hányingert kapnak mint szerelmes érzést..-.- nekem az elöző pasim mindig nagyon aranyosakat írt:) .. ha szereted a lány akkor minden este irj neki üzenetet..ez a minimum..az jól fog neki esni.. :p
8/8 anonim válasza:
jaa minden este meg még mit nem aztan egy este véletlenül kimarad vagy lefogy a pénze és másnap tudja csak feltölteni aztán már is áll a balhé és felfogni luxus hogy nem mindig lehetséges irni olyan szartot! biztos nem csinálnék rendszert semmi ilyenből, rendszertelenül meglepetésszerüen, nem válik megszokottá, és nem tünik fel ha elmarad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!