Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem tudnak udvarolni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudnak udvarolni a fiúk?

Figyelt kérdés

Úgy vettem észre, hogy nagyon érdektelenek az ismerkedés folyamatában és sürgetni akarják, hogy lesz-e belőle kapcsolat vagy sem.

Mintha nem is az adott lány érdekelné őket, hanem mikor mondhatják el magukról, hogy párkapcsolatban vannak.

2016. okt. 25. 21:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
14%
ennyit tudnak, főleg a 30 alattiak
2016. okt. 26. 00:55
 12/13 anonim ***** válasza:
64%

Igazából a dolgok nagy részét leírták.

A fiúk TUDNAK udvarolni. Maximum NEM AKARNAK.

Egyrészt: Miért udvaroljanak, ha nem látják az értelmét? Ha a lány nem küld visszajelzéseket, nem látszik, hogy értékeli az igyekezetet vagy egyszerűen random lelép mással? Tényleg, legalább egy okot mondj, hogy miért tennék.

Másrészt: Miért pont annak a lánynak udvaroljanak? Furcsa, hogy a normális, kommunikatív lányoktól sosem hallom, hogy nem udvarolnak nekik. Általában a gyerekes, éretlen csajoktól hallom. Egyszerűen vannak olyan lányok, akiknek nem érdemes udvarolni.

2016. okt. 26. 02:52
 13/13 anonim ***** válasza:
64%

Elmondom mi a két nem hozzáállása közötti különbséget:

Férfiak: 5 másodperc után tudják, hogy mit akarnak a nőtől. Ettől csak elképesztően nagy dolgok tudnák őket eltántorítani: A nő prostiként dolgozott, a nő sorozatgyilkos, a nő már 20 évesen 20 férfival volt, stb.

Nők: Ők találják meg a legkisebb hibát is a másikban. "Jaj, ma nem éreztem jól magam vele" "Jaj nem volt olyan jó, mint a régi barátom" "Jaj, nem elég vicces" "Jaj, mondott valami félreérthetőt" "Jaj most éppen bejött az életembe egy másik férfi, aki jobban tetszik", stb

Az ismerkedések 95%-át a nők szakítják meg, mert úgy látják "nem illenek össze" a férfival. A férfiak meg leírtam fentebb, hogy komoly, kézzel fogható dolgok miatt szakítják meg az ismerkedést, a nők meg általában csak ilyen megfoghatatlan dolgok miatt, mint amit leírtam szintén fentebb.

A FÉRFIAK AZÉRT SIETNEK, MERT FÉLNEK HOGY A NŐK ÚGY IS MEGSZAKÍTJÁK AZ ISMERKEDÉST VALAMI HÜLYESÉG MIATT, AHOGY LEGTÖBBSZÖR SZOKTÁK.

Nekem is volt olyan, hogy dugtunk a 3. vagy 4. randin, de aztán két héttel később azt mondta hogy "bocsi, nem érzem jól magam veled, bla-bla". Na most ha nem fektetem le őt hamar, akkor még csak szex sem lett volna és kb 1 hónapom kárba veszett volna.

Értitek hogy a férfiaknak az IDŐ egy sokkal becsesebb dolog, mint a nőknek? Mi úgy vagyunk vele egy sikertelen ismerkedés után, hogy "na bakker, elbasztam két hetet az életemből". Ezért siettetjük a dolgokat.

(Amúgy én sem vagyok sikertelen a nőknél, de engem is tud dühíteni, amik 5 randi után mondja a csaj, hogy "hát ő neki inkább mégse, mert nincs meg a "feeling"")

2016. okt. 26. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!