Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az miért van, hogy amikor meg vagy győződve arról, hogy tetszel a csajnak, odamész hozzá, és elutasít?
Többször is jártam már így. Hallottam, hogy mások is sokan járnak így. Nagyon gáz.
Mi lehet a probléma?
- a férfi félreérti a jeleket, olyan belelát a dolgok mögé, ami nincs?
- a nő csak szórakozásból vadászgat?
- a nő csak viszonozza a közelgő férfi kedvességét, ami vonzódásnak tűnhet?
- a nő nem tudja, hogy mit akar, időnként vonzódik, aztán meggondolja magát?
-...?
Ez van: "a férfi félreérti a jeleket, olyan belelát a dolgok mögé, ami nincs"
Egyszer feltettem egy kérdést, hogy miért hiszi minden pasi azt, hogy kapcsolatot akarok vele, mikor mosolygós vagyok mindenkivel. Gyerek, fiatal, öreg, sovány, kövér, férfi, nő... ilyen vagyok.
Nők azt mondták, szokjak le róla, mert félreértik, férfiak meg, hogy ez egyértelmű flört. Az, hogy mindenkire mosolygok.
Nettó mindig ugyanígy járok a pasikkal. Ez van. :D (Most van párom, ő "szedett fel" engem, de előtte mindig ez volt)
Szerintem nálam az első pont lehetett érvényes az esetek nagy részében.
Én egy fontos dologra gondoltam: Túl sokat vártam azzal, hogy odamenjek hozzá.
Szeretném azt hinni, hogy ez az alapja a legtöbb ilyen elutasításnak. Ne higyjétek azt, hogy a legtöbb nő olyan, hogyha tetszik neki egy srác, akkor csak rá gondol állandóan és másra nem. Az a szerelem, de az más.
A nők bár kevésbé olyanok mint a férfiak ebben, de nekik is tetszhet egy időszakban több srác. Egy a munkából, egy a lépcsőházból, egy a kedvenc kocsmájából, stb.
A legtöbb férfi szerintem ott kúrja el az esélyeit ilyenkor, hogy nem megy oda egyből a lányhoz, akin látja hogy neki is tetszik ő. Mi férfiak lehet hogy 5-10 év után se bánnánk újra felvenni a kapcsolatot egy lánnyal, aki régen tetszett nekünk, de a nők sokszor gyengségnek veszik, ha egy férfit tétovázónak látnak, aki nem mer odamenni hozzájuk ismerkedni, beszélgetni.
Sokszor jártam már szerintem így, hogy addig húztam a dolgot (akár hónapokig, évekig, ha olyan lány volt akit amúgy gyakran láttam), hogy EMIATT végül már el is veszítette az érdeklődését irántam.
26/F
Mindezeket ne kérdésként hanem állító módba tedd és megkapod a választ.
Egyébként nőknél is ugyanúgy előfordul, hogy félre értik a jeleket, többet látnak bele, mint ami van, vagy a srác egó simogatónak tartja, nem tervez komolyabban a lánnyal vagy bizonytalan döntésképtelen és ettől ugrik a bizalom.
4:
Én azért tudom az, hogy milyen amikor egy lány "tetszős nézéssel" néz rám.
Ez 10-ből 8 alkalommal be is válik, hogy igazam van olyankor.
Ez sztem adott szituáció kérdése, adott férfié, adott nőé.
Most mondok sarkos példákat. Rengeteg pasi van, aki vagy azt akarja hinni, vagy azt hiszi, ha egy nő simán csak kedves vele, akkor már bele van zúgva. Na, akkor szoktak koppanások lenni, mert a csaj egyszerűen csak nem volt tahó.
Viszont olyan lány is van, aki tényleg csapatja a szelet magának a pasikkal, mert jó érzés az egója legyezgetésének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!