Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha a lány neten nem igazán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a lány neten nem igazán reagál/kérdez, akkor is van értelme elhívni randizni?

Figyelt kérdés

Személyesen megismerkedtem egy lánnyal. Igaz, nem sokat beszéltünk (pár perc), de szerintem levette, hogy tetszik nekem.

Neten próbáltam nála beszélgetést kezdeményezni, de elképesztően passzív. Órák amíg visszaír, ha visszaír. Csak néha kérdez. Ha én kérdezem, akkor sem nagyon bőbeszédű.

Ennek fényében érdemes elhívni randira? Hát ha ott jobban tudnánk beszélgetni.

Vagy így akar jelezni, hogy húzzak a francba? :)

2016. okt. 24. 19:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ez máe nem taktika. munkában sem tud az ember visszaírni, meg hadd kapcsolódjak ki írogatás nélkül...pl. nekiállok füvet nyírni, nem hagyom abba, hogy válaszoljak 20 percen belül, akkor sem, ha érdekelsz...

ezt az írogatást amúgy se tartom jónak.

2016. okt. 24. 20:41
 12/15 anonim ***** válasza:

Szerintem jobb tisztán látni. :)

Hívd el randira, aztán meglátjuk mi lesz!

2016. okt. 24. 21:17
 13/15 A kérdező kommentje:
A többieknek igazából sikerült lebeszélniük. Valószínűleg tényleg nem érdeklem. Letettem róla. A beszélgetést is abbahagytuk órák óta. Inkább megspórolok magamnak egy visszautasítást.
2016. okt. 24. 21:39
 14/15 A kérdező kommentje:
Pedig úgy gondolom, hogy "súlycsoportomon" belül választottam. Jó ettől nem feltétlenül kell, hogy bejöjjek neki. Ez van.
2016. okt. 24. 21:42
 15/15 anonim ***** válasza:
Szerintem meg ne kombinálj. Hívd el valahová. Tapasztalatom szerint ez sem garantál egy egyenes választ, de legalább nyíltan képviselted, amit akarsz.
2016. okt. 27. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!