Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon ciki ha 13 éves koromba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon ciki ha 13 éves koromba veszítem el a szüzességem egy hasonló korú fiúval? :$ Tényleg nagyon szeretjük egymást!

Figyelt kérdés
Nem tervezzük de ha véletlenül úgy adódik...és olyan a helyzet.... :$
2010. ápr. 26. 17:23
1 2
 11/19 anonim válasza:
100%
Édes jo Istenem...hova fajult ez a világ. Én 17éves vagyok s még mindg dillemázok a kérdésen h lefekudjek-e vagy ne a barátommal...nagyon szeretitek egymast? azt elhiszem, de még akkor sem vagytok tisztába sok mindennel! Sem lelkileg, sem fizikailag nem vagytok készek rá! Liliomtiprás...
2010. ápr. 26. 18:13
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Teh abszolut hulye vagy...am en nm tennem vagyis hat nm is tudom...a szivem azt diktalna h csinaljam az eszem meg azt h ne...ugyhogy fogalmam sincs:)

13/L

2010. ápr. 26. 18:41
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kislány

Én félig megértem a helyzeted, ugyanis 13 éves voltam, amikor elkezdtünk "járni" a barátommal...

De én például 4 hónapot várattattam a csókkal, nehogy a szexel... 13 évesen bárhogy is úgy gondolja az ember h szerelmes, és mégha tényleg szerelmes is, a szüzességed ne add oda... Sem testileg, sem lelkileg nem állsz készen... Hidd el nekem! Én nemsokára 2 éve vagyok együtt a barátommal, aki a héten már a 17et tölti, és csak most érzem úgy, hogy talán készen állok rá... De még én is bizonytalan vagyok!

Én úgy érzem, hogy elég normálisan válaszoltam, és remélem azért valamennyire megérte ennyit írnom, mert megfogadod a tanácsom!

Én nem azt mondom h barbiezz, vagy ilyesmi... Járjatok moziba, bowlingozni, sétálni... De még többet ne nagyon csináljatok!

Ráadásul hozzáteszem, h te még mindig érettebb lehetsz a fiúnál... Képzeld csak el! Ő 13 éves, ami fiúknál (lányokhoz képest) 10-12 körül van (emberfüggő) Ő még nálad is gyerekebb!!

2010. ápr. 26. 18:46
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Fogjatok két plüssmacit, és baszatok azzal, a két plüssmaci megszekszuálja egymást...

Vágod, te felnőtt!?

Miért akarjátok most, csak most érzed úgy hogy jó lenne, de jobb lesz később nektek öccsém, hidd el...

2010. ápr. 26. 18:47
 15/19 anonim válasza:
100%

Ne feküdj le vele!

15 éves vagyok, a barátommal 13 éves koromban ismerkedtem meg, tavaly nyáron kezdtünk járni. Én 4 hónap után feküdtem le vele, de kijelentem : már két éve ismertem, elvitt sok helyre párnak, együtt szórakoztunk, stb. tehát volt ismeretség! A másik meg az, hogy tisztában vagyok a dolgok pszichikai és fizikai súlyával is. Úgyhogy ha netán mégis megesik, és teherben maradsz, ne sírjál, mert te okoztad magadnak a gondot... Szerintem várj még legalább két évet. Minimum addig, míg rendszereződnek a fejedben a szexualitással kapcsolatos fogalmak. :)

2010. ápr. 26. 18:51
 16/19 anonim ***** válasza:
83%

13évesen? Normálisak vagytok? Ez törvényellenes is és még nagyon-nagyon kicsik vagytok hozzá! Még testileg sem vagytok érettek rá. Hányadikosok vagytok? 6-7? Inkább menj vissza a könyveidhez és a barbiejaidhoz!

A következő kérdésed meg majd az lesz: Jajj terhes lettem, mit tegyek?!?!?

2010. ápr. 26. 20:04
 17/19 A kérdező kommentje:

köszönöm a tanácsokat...sztem megfogadom a nagy részét

am 5 éve ismerjük egymást és 2,5 éve járunk :)

és én sose barbieztam! hagyjatok ezzel a baromsággal...

2010. ápr. 27. 13:34
 18/19 anonim válasza:
100%
Azt csinálsz amit akarsz! Tiéd a világ!
2010. ápr. 29. 21:50
 19/19 anonim válasza:
Én is 13 vagyok.Szerintem ha ilyen megfordul a fejedben akkor látod,hogy nem állsz készen rá és nem jó döntés. Ez egy nagy böszmeség,13 évesen úgy szeretni egymást,hogy húúú....Mióta lehettek együtt?Tudok neked gratulálni ha már 11 évesen is pasiztál.És nem kell majd olyan válasz,hogy ne magamból induljak ki,mert szerintem egy normális korunkbeli lánynak ilyen meg sem fordul a fejében.
2013. jan. 2. 00:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!