Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon ciki ha 13 éves koromba veszítem el a szüzességem egy hasonló korú fiúval? :$ Tényleg nagyon szeretjük egymást!
Teh abszolut hulye vagy...am en nm tennem vagyis hat nm is tudom...a szivem azt diktalna h csinaljam az eszem meg azt h ne...ugyhogy fogalmam sincs:)
13/L
Kedves kislány
Én félig megértem a helyzeted, ugyanis 13 éves voltam, amikor elkezdtünk "járni" a barátommal...
De én például 4 hónapot várattattam a csókkal, nehogy a szexel... 13 évesen bárhogy is úgy gondolja az ember h szerelmes, és mégha tényleg szerelmes is, a szüzességed ne add oda... Sem testileg, sem lelkileg nem állsz készen... Hidd el nekem! Én nemsokára 2 éve vagyok együtt a barátommal, aki a héten már a 17et tölti, és csak most érzem úgy, hogy talán készen állok rá... De még én is bizonytalan vagyok!
Én úgy érzem, hogy elég normálisan válaszoltam, és remélem azért valamennyire megérte ennyit írnom, mert megfogadod a tanácsom!
Én nem azt mondom h barbiezz, vagy ilyesmi... Járjatok moziba, bowlingozni, sétálni... De még többet ne nagyon csináljatok!
Ráadásul hozzáteszem, h te még mindig érettebb lehetsz a fiúnál... Képzeld csak el! Ő 13 éves, ami fiúknál (lányokhoz képest) 10-12 körül van (emberfüggő) Ő még nálad is gyerekebb!!
Fogjatok két plüssmacit, és baszatok azzal, a két plüssmaci megszekszuálja egymást...
Vágod, te felnőtt!?
Miért akarjátok most, csak most érzed úgy hogy jó lenne, de jobb lesz később nektek öccsém, hidd el...
Ne feküdj le vele!
15 éves vagyok, a barátommal 13 éves koromban ismerkedtem meg, tavaly nyáron kezdtünk járni. Én 4 hónap után feküdtem le vele, de kijelentem : már két éve ismertem, elvitt sok helyre párnak, együtt szórakoztunk, stb. tehát volt ismeretség! A másik meg az, hogy tisztában vagyok a dolgok pszichikai és fizikai súlyával is. Úgyhogy ha netán mégis megesik, és teherben maradsz, ne sírjál, mert te okoztad magadnak a gondot... Szerintem várj még legalább két évet. Minimum addig, míg rendszereződnek a fejedben a szexualitással kapcsolatos fogalmak. :)
13évesen? Normálisak vagytok? Ez törvényellenes is és még nagyon-nagyon kicsik vagytok hozzá! Még testileg sem vagytok érettek rá. Hányadikosok vagytok? 6-7? Inkább menj vissza a könyveidhez és a barbiejaidhoz!
A következő kérdésed meg majd az lesz: Jajj terhes lettem, mit tegyek?!?!?
köszönöm a tanácsokat...sztem megfogadom a nagy részét
am 5 éve ismerjük egymást és 2,5 éve járunk :)
és én sose barbieztam! hagyjatok ezzel a baromsággal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!