Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Túlságosan kívánom, mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlságosan kívánom, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy lány akivel már több mint egy éve barátok vagyunk és ez a barátság már részemről szerelembe fordult, ahogy telt múlt az idő a lány is szakított az akkori barátjával és most már nem állhatna ez a dolog sem a kettőnk közötti kapcsolatba, de úgy érzem a lány nem szeret engem eléggé. Én viszont annyira kívánom már, hogy ha csak megölel is erekcióm lesz és már úgy szeretnék vele lefeküdni. Másra már nem is tudok gondolni ha vele vagyok csak hogy végre megkaphassam és nem tudom elfojtani ezt az érzést. Mi tévő legyek?

2016. okt. 16. 20:08
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Te nem szerelmes vagy, csak meg akarod fektetni. A kettő nem ugyan az..
2016. okt. 16. 20:21
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha igazán szereted őt, akkor azon lennél hogy ő is vegye észre hogy mennyire szereted. Erre én csak azt tudom írni igazából barátom, hogy te nem nagyon szereted a lányt, ha te igazán szeretnéd, akkor nem ezen járna folyton az agyad, hogy meghúzd, aztán szia.. nem jó ez tudod ?
2016. okt. 16. 20:41
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem lehet a kettő együtt a szerelem és a szex
2016. okt. 16. 20:54
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerelem, ne röhögtess már... nőj fel, mássz le a fáról, gyakorolj némi önuralmat, addig meg irány a tini kategória!
2016. okt. 16. 21:05
 5/6 anonim ***** válasza:
Lehet igen, de ha neki ennyire fontos...
2016. okt. 17. 16:32
 6/6 DR.Strange válasza:
Nem kell ítélkezni, pláne kiforgatni a másik szavait. Ő azt mondja szereti a lányt.. Attól még hogy szeretné megkapni, szeretheti is. Nem szeparálható a kettő. a szerelem beteljesülése a szerelmesek együttléte, a legbensőbb viszony létrehozása. A kérdező helyében én nem erőltetném a dolgot, lehet hogy a lány is szeret téged, de lehet hogy nem. beszélnetek kell erről, és bízz a sikerben
2016. nov. 3. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!