Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi az eltérés a vonzódó nő,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az eltérés a vonzódó nő, és a barátkozó nő testbeszédében?

Figyelt kérdés

Tudom, vannak kivételek, de többnyire melyek a közös pontok azon női testbeszédben, mely során nemi vonzódást nem érez a férfi iránt, de barátit igen?

Belegondoltam a férfi iránti vonzódást érző nők többségi testbeszéd jegyeibe (melyeket tapasztaltam és melyeket mások tapasztaltak a nőkről), és tele van olyan jegyekkel, melyek akkor is elvileg fennállhatnak, ha csak barátságot érez a férfi iránt, pl félrebillentett fej (érdeklődve hallgatja a férfit), rapport, stb...

De akkor miben más a többségi női testbeszéd, ha nemileg vonzódik a nő a férfi beszélgetőtársához, illetőleg amikor nem vonzódik, csak barátságot érez??

2016. okt. 16. 18:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Titusztitusz, mintha valahol azt írtad volna, hogy nős vagy. Akkor tudhatnád, hogy nőkkel vitatkozni olyan, mint szobabiciklizni. Csak belefáradsz, de nem jutsz sehova.
2016. okt. 16. 19:57
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként #9-es tényleg jó karcolatot adott.
2016. okt. 16. 19:59
 13/17 Titusztitusz ***** válasza:
Ugyanmár...Nehogy elhidd már Miquel,hogy "vitatkozok" bármikoris a fórumtársnőkkel...Inkább csak játszadozok velük egy kicsit itt,bár a 9-es hölgy tényleg okos dolgokat írt...Ezt el kell valóban ismerni...
2016. okt. 16. 20:01
 14/17 A kérdező kommentje:

Látom, feladtam a leckét, kedves hozzászólók. :D ;) Nos, éppen ez a dilemmám, amit "Maracica" nevű hozzászóló is említ reálisan, hogy a vonzódó nők java része zavarba jön a számára vonzó férfitól, ezért titokzatos akar maradni - mint tudjuk különösen a beszéde ellentmondásos (a női igen sokszor valójában nem, és fordítva, na meg ugye "mit szeretsz a női nemben?"-re a válasz, hogy "hát az igent" ;-) )

A második hozzászólást csak a humoráért tudom értékelni, de kell az is. :D ("A barátkozó nő nem vetkőzik le közben")

2016. okt. 16. 22:04
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen csak ameik nő csak baràtkozni akar az alapbol nem jön zavarba és teljesen természetesen viselkedik!Mondjuk embere vàlogatja hogy ki milyen mert nekem van könnyebben baràtkozó nő ismerősöm mondjuk az ilyen nőket könnyen félrelehet érteni és vannak akik nehezebben engednek embereket közel magàhoz!
2016. okt. 16. 22:52
 16/17 anonim ***** válasza:
68%

Saját magamról tudok nyilatkozni.

Alapvetően nyitott, közvetlen és barátságos vagyok mindenkivel. De ha valakihez vonzódom, akkor jobban odafigyelek az általa küldött jelekre, és igyekszem azokra reagálni. Tehát egyet lép ő, egyet én, és kialakul a pávatánc...

Ha valaki csak szimpatikus, akkor egyszerűen csak adom magam, és nem veszem az ő jelzéseit (vagy veszem, de direkt nem reagálok rá, hogy ne vegye biztatásnak).

2016. okt. 17. 13:44
 17/17 anonim ***** válasza:
Ez nagyszerű kérdés, kiemelhetnéd.
2016. okt. 21. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!