Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Bejön 1 csaj de nem merek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejön 1 csaj de nem merek kezdeményezni, mi legyen?

Figyelt kérdés

Van a sulinkba egy 1-gyel alattam járó csaj, nekem nagyon bejön de nem merek odamenni hozzá. Egy emeleten van a termünk is. Szünetekbe alig látom, mindig elvonul 1-2 barátnőjével máshova. Eddig nem beszéltünk még egy szót se.

Hogyan kezdeményezzek? Vegyem fel msn-re (szerintem szánalmas), hivjam el valahova (úgy hogy nem is ismerem és egy szót nem beszéltünk) vagy mit tegyek? 17F

2010. ápr. 25. 22:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Az van öcsém , hogy holnap szépen felemeled a hátsódat, és azonnal odamész hozzá valami ritka szar szöveggel, sia is emgteszi, aztán meg valamit kitalálsz... de a lényeg menj oda, én is itt rontom el hogy nem emgyek oda hozzájuk, de mától fordul a helyzet.
2010. ápr. 27. 15:57
 12/13 anonim válasza:
Szerintem figyeld meg h hova szokott járni pl ha egy kávézóba vagy vmi ilyesmi helyre...mind1...a lényeg h véletlen fussatok össze...és tudsz kezdeményeznibeszélgetéssel...ha jó a beszélőkéd improvizálj...ha csipkelődöl vele egy kicsit akk még észre is veszi a jelet....vagy ha van vmi haverod aki ismeri vagy akinek a társaságában suokott lenni akk lehet h ez nem szép dolog de akk férkőzz a hevr által a közelébe...piszkálgasd egy kicsit szólogass be neki d ecsak finoman..tapasztald ki h mien és ugy piszkáld...és ha ő is vissza szól akk már minden rednben:)...mivel h vette a lapot..és a többi sztem már menni fog...csak hallgass a szivedre:)
2010. ápr. 27. 16:09
 13/13 anonim ***** válasza:
menj oda hozzá utolsó óra előtt és kérdezd meg mien órája lesz. Óra után várd meg és kérdezd meg, hogy nincs-e kedve sétálni/haza-e kísérheted. Ott már beszélgetnetek kell. kérd el az msn címét meg ilyenek. Azután már megy minden.
2010. ápr. 27. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!