Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csak barátságos vagy lehet,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak barátságos vagy lehet, hogy tetszem neki?

Figyelt kérdés

Egy hónapja dolgozom a munkahelyemen és van egy srác, aki nagyon bejön nekem. Egyik nap munka után rám írt, bókolt nekem, kicsit beszélgettünk és felmerült bennem, hogy én is tetszhetek neki. Aztán amikor másnap dolgozni mentem, lényegében nem történt semmi, beszélgettünk, de csak a munkáról. Utána egy ideig nem találkoztunk a munkahelyen és nem beszéltünk neten sem. Pár napja viszont megint írt, hogy mikor megyek dolgozni, és előtte este is rákérdezett még egyszer, hogy akkor másnap biztos megyek-e. Nekem ez tök úgy jött le, mintha már várná, de lehet, hogy csak mert ezt szeretném hinni. Aznap a munkahelyen, személyesen megint alig volt kontaktus és amikor beszéltünk, akkor is csak munkaügyben.

Egyébként mindig nagyon kedves, segít nekem, mindig mosolyog rám, amikor találkozunk, bár úgy láttam, általában mindenkivel ilyen. Volt, hogy észrevettem, hogy engem néz vagy keresi a tekintetem. Igazából nem tudom eldönteni, hogy én magyarázom bele, hogy érdekelhetem, valójában meg csak jófej akar lenni vagy tényleg lehet esélyem nála. Mit gondoltok? Mit tegyek? Bármi jó tanács?

2016. okt. 12. 22:27
 1/1 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg, hogy telt a hétvégéje :)
2016. okt. 12. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!