Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszem neki vagy csak barátságos?
Van egy srác (26 éves) a barátaim között, aki nagyon bejön. Én ezt igyekszem nem kimutatni, mert nem szeretek pofára esni, úgyhogy ugyanolyan laza kedvességgel kezelem, mint a többi barátomat. De amikor találkozik a társaság, akkor ő mindig kicsit átölel a haveri puszinál és magához szorít, meg volt olyan, hogy kicsit részegebben odajött és lenyomott egy cuppanóst az arcomra, de esküszöm olyan volt, mintha a számra kaptam volna (majdnem elájultam:) ).
De ezen kívül semmi jelét nem mutatja, hogy bírna, nem keresi külön a társaságom, külön nem nagyon beszélgetünk, szóval nem értem. Ez tényleg haverkodás? 23/l
én arra gyanakszom..:/ vannak ilyen jófej emberkék akik alkohol hatására hatványozottan igaz ez a "mindenkit szeretek" effekt..
kezdeményezz és kiderűl a reakciójából:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!