Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha már minden oké, csak egy kérdés van hátra: HOL?
Itt mindenki mindenkivel lefekszik, első, vagy mindegy hányadik randin. De hogy oldjátok meg a helyszínt?
Nekünk mindkettőnknek van lakása, de ott vannak a családtagok, nem tudnánk normálisan feloldódni, ha arra kellene figyelni, ki hall minket. Ezért ez kizárva,szálloda, haverok szintén.
Normális együttlétet szeretnénk, legalábbis először.
Válaszokat inkább 35 fölöttiektől várom, nem olyan kiéhezett fiataloktól akinek mindegy, akár az utcán is egymásnak esnek.
Kocsiban akkor. Ezt a lehetőséget nem zártad ki.
Vagy erdőben, de ahhoz már kicsit hűvös van.
35+ nő vagyok kérdező.
Nem, nem feküdnék le senkivel az első randin. Kizárt.
Ha egy férfi engem is komolyan kíván venni, akkor ezen ő sem ütközik meg :)
Egyedül nevelem én is a gyermekemet, bár rendezett, igényes körülmények között élünk, így pl. nem egy szobában vagy egy ágyban alszunk- éppen ezért nem is nagyon értem, hogy ha egy kapcsolatban az első együttlétre kerül sor (és ehhez már megvan az egymás iránti bizalom, a vágyakozás stb.) miért gondolod azt, hogy egy megfelelő nagyságú és kialakítású lakásban/házban ezt nem lehet kivitelezni?
Nálunk evidens, hogy nekem és a gyermekemnek is van külön szobája és megfelelő térrel, közös helyiségekkel is rendelkezik az életterünk.
De ok, neked ez nem jön be, feszélyezve érzed magad, nem értek egyet vele, de valahol megértem.
És a férfinél mi a helyzet? Mi az, hogy családtagokkal laktok mindketten?
Konkrétan írd le a helyzetet, talán könyebb lenne válaszolni is.
Egyébként pedig az én gyermekem nap közben intézményben van (gondolom a tiéd is iskolás, óvodás stb), én jellemzően dolgozom, de nekem az jutott elsőre eszembe, hogy egyáltalán nem okozna nehézséget találni egy olyan hézköznapot is akár, amikor a partneremmel egyikünk sem dolgozik- máris nincs otthon a gyermeked, ha ez ennyire zavar.
Másik ötlet: annak a gyereknek is csak van rajtad kívül más élő rokona, mindjárt az édesapja, nem?
Ha kultúráltan, normális hangnemben váltatok el, akkor azért legalább havonta 1-2 alkalommal bizonyára a volt férjed/élettársad is tartja a kapcsolatot a közös gyermekkel- ezeket az időpontokat azért szerintem lehet előre tudni, sőt akár rugalmasan egyeztetni is és mindenki jól jár. Ez nálad miért nem opció?
Nekem már sajnos nem élnek a szüleim, de általában szoktak lenni nagyszülők is egy gyerek körül, ha velük is szeretetteljes, normális a kapcsolat, akkor annak sem lehet nagy akadálya, hogy a nagyik besegítenek egy kicsit, a gyermek ott tölt valamelyik nagyszülőnél egy napot vagy hétvégét.
Tudod én nem csak először, hanem mindig normális együttléteket szeretnék, de van annyira szabad a fantáziám és kreatív a szexuális kultúrám, hogy nem csak a saját hálószobámban, sötétben, a saját ágyamban tudom elképzelni.
Ha annyira vágyakoznál te is a partnered után, akkor számát sem tudnád a fantáziáknak, nekem biztosan jönnének tucatjával az ötletek, helyszínek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!