Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16/F vagyok és pár hete szemzek egy lánnyal(15) ha látjuk egymást biztos hogy össze akad a tekintetünk! + egyszer hátra is nézett hogy nézem-e?! Tényleg bejövök neki vagy csak képzelgek?
Most megtaláltam myvipen megnéztem az adatlapját és ő bejelölt ismerősnek!
Egyértelmű? vagy véletlenek sorozata! :S
Tanácstalan vagyok :S
Amúgy a csaj nagyon bejön nekem!
Nincsenek véletlenek!
Minden okkal történik!
szerintem bejössz neki! :)
Legyen ugy!
Lenne téma a leszólításhoz, egy próbát megér?
"myvipen megnéztem az adatlapját és ő bejelölt ismerősnek"
16 vagy öreg
vszleg nem ő lesz a feleséged
csajozz
hívd ide oda
nyomasd már
ember, most vagy fiatal
gyerünk már
:D sok sikert
hagyjátok már az msn-t...
ha ő jelölt be,legközelebb ha találkoztok köszönj neki,kezdeményezz beszélgetést és ha úgy alakul hívd el valahova... ennyi.
szerintem a veletlenek sorozatat felejtsd el! mindennek van ertelme es okkal tortenik;) szooval hajra! suliba szolitsd le es most jon a valentin nap is (ami nagyon jo alakalom arra is h mindent bevallj neki) szoval csak hajtsd ra amugy meg igaza van az ucso elotti valaszolonak(asszemucso elotti) aki azt irta h 16 eves vagy es h elvezd ki az eleted:D de tenyleg meg elotted all az eleted bulizz, flortolj, probald ki a csajokat, az eleted..:D meg nagyon sok minden var rad:D na soksikert!
puszii
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!