Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan mondjam meg neki, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Regina88 kérdése:

Hogyan mondjam meg neki, hogy szeretem?

Figyelt kérdés

Elég bátortalan vagyok és a ti degítségeteket kérem, hogy hogyan mondjam meg neki, hogy szeretem?

Az egész úgy kezdődött, hogy én már jártam ezzel a fiúval csak szakítottunk 2 hét után mert elrontottam és hülye voltam. És most 2 év után még minidn szeretem osztálytásrak vagyunk beszélgetünk minden nap, de azt veszem észre, hogy még mindig szeret, mert van a barátnőm és néha szóba esek és rólam beszélgetnek, és látom h közeledne hozzám de nem mer és mélyen a szemembe szokott nézni. Igazából nem is beszélünka annyit elég az ha látom. Néptáncon is vele szoktam táncolni és mindig megnevettet. Úgy gondoltam előbb megékérdezem a véleményeteket, mert arra gondoltam, hogy megkéne vele beszélni a dolgokat, hogy mi történt akkor amikor együtt voltunk, és h még mindg szeretem. Segítsetek kérlek!

2010. ápr. 25. 17:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Hívd el séltálni,és mondj el neki mindet öszintén. Nézz mélyen a szemébe és mond :)
2010. ápr. 25. 17:42
 2/4 anonim ***** válasza:

aranyos :)

sok sikert

előbb mondd meg, hogy szereted, aztán ráértek a múltat elemezgetni

2010. ápr. 25. 17:48
 3/4 anonim ***** válasza:
na, mi lett?
2010. máj. 2. 11:33
 4/4 A kérdező kommentje:
Hát, a fiú észre vette, hogy eléggé tetszik nekem, és barátnőmmel bezsélte meg vele éppen ma, és azt mondta neki h bejön nei az h oda vagyok érte de neki most fontosabb a büszkesége. Majd nemsokára beszélek vele csak összeszedem magam!
2010. máj. 20. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!