Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyek a legjobb társkereső oldalak egy elég félénk természetű lány részére?
Főleg, ha az nem pár perc, hanem mondjuk hetek... És még akkor sem veszi az adást.
Egy esélye mindenkinek van. Ezek szerint még nem lőtted el. :PP
Remélem igazad lesz... Remélm nem lesz eljátszva az élettől az a nagy poén, hogy halálom előtt 1 hónappal jön el az az esély, hogy véletlen se legyen jó...
Nem, úgy biztos nem lesz, mert az esély mindig a halál előtt minimum (!) 20 évvel érkezik meg, de ha szerencséje van az embernek, akkor van az 60 is.
Szép álmokat.
Igazából nem szép dolog gúnyolódni. Még az ilyen hulladék férgekkl sm, mint én.
Itt egyedül csak te bántod magad, ha nem vennéd észre. ;)
Egyik sem!
Én 2 napig voltam tagja a randivonalnak, love.hu-nak, izébizésatöbbinek... A mobilos appokat is kipróbáltam, de nem. Ne akarj magadnak rosszat!
A társkeresőkön akik olyan "jók", azok a kinti való életben talán a legrosszabbak lehetnek maximum. Ezért nincs értelme.
A társkeresőzés azoknak való, akik annyira rondák, igénytelenek, életképtelenek, buták, hogy máshol ne tudjanak párt találni. Az imént leírt emberekkel van tele mindegyik. Jól mondják, hogy húspiac, ráadásul romlott hús... Egyszerűen ha nem tartod magad buta, életképtelen semminek, akkor nem érdeked az ottani kínálatból válogatni, mert a legjobbakat is csak fanyalogva néznéd! Nem hiszem hogy lesz ott rajongás, és mindent elsöprő szerelem.
Kérdező, szerintem bárhol lehet manapság ismerkedni. Ott vannak a társkereső oldalak. Készül fel rá, hogy sok üzenetet fogsz kapni és lesz közte bunkó is. Itt gyakorin is vannak sokan, akik időnként megpróbálnak ismerkedni.
Én azt látom, hogy a való életben azért nehezebb az ismerkedés, mert nem látjuk, a másik szeretne-e ismerkedni vagy sem. Épp rohan valahova vagy van valakije, vagy egyáltalán nem akar ismerkedni.
Sokan a netes társkeresőket nézik le, és azt tartják a legaljának, meg az elkeseredett emberek gyűjtőhelyének. Pedig szerintem rossz ötlet alapból, hogy azoknak az embereknek akik ismerkedni szeretnének, biztosítsunk egy felületet. Gyorsabban le lehet vonni következtetéseket egy emberről, mint az utcán.
És vannak olyan ádáz emberek, akik itt gyakorin is merészelnek ismerkedni :)
Van kedved beszélgetni?
Láthatatlan Őzike
Te most itt komolyan azt akarod bemesélni, hogy a semminél nem jobb az, hogy próbálkoznak még akkor is ha sokszor nyűg a dolog?
Ilyet is csak az írhat akinek halvány kis fogalma sincs arról milyen az, ha nem kell senkinek és mindenki totál leszarja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!