Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a legjobb társkereső oldal?
Én a randivonalat toltam, 10%ban válaszoltak a lányok akikre ráírtam. Eggyel randiztam is és az elég jól sikerült, de aztán szakítottam.
Nekem annyi tippem lenne, hogy mindig olvasd el a profilját a lánynak és próbálj abba belekérdezni. Ha előfizus vagy akkor ki is tudsz küldeni leveleket, használd ki. Ez az egyetlen útvonal férfiként a társkeresőn és ne lepődj meg, ha nem vállik be. Kb 2 hétig toltam és 300 levelet küldtem ki, ebből kb 30 válaszolt, akik válaszoltak azok közül 10 hajlandó lett volna talizni is, de pár perc chatelés után rájöttem a legtöbbnél hogy nem őt keresem. Ugye egy lánnyal tali, közben beszéltem 2-3 másikkal akiket lepattintottam, mert kezdett komolyabb lenni a csajjal.
Kb ennyi a tapasztalatom.
Egyáltalán nem nehéz.
Oh és még egy, a profilképed az nagyon fontos, kérj meg lány ismerőst, hogy őszinte véleményt mondjon a képről. Lehetőleg több különbözőt csajt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!