Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen testalkat, hogy tetszik a hölgyeknek?
Ez a már "túl izmos" "pont jó" vagy milyen?
Kort írjatok légyszíves. Érdekel milyen korosztályban mi szimpatikusabb a hölgyeknek..
Mit sportolsz, h ilyen izmos vagy?
Hogy bejon-e, fugg a szemelyisegedtol.
Nekem nagyon tetszik.
Látszik rajta, hogy sportol, tesz azért, hogy így nézzen ki (nyilván a színésznek "munkaköri kötelessége" is :)
Nagyon örülnék egy ilyen párnak, vonzónak tartom, büszke lennék rá és engem is még inkább motiválna, hogy méltó partnere legyek a külsőmet illetően is.
39N
Nekem a pocakosabb, macisabb pasasok jönnek inkább be. Ez nekem túl izmos (hangsúlyozom, az én ízlésemnek... egészségügyi szempontból, objektíven nem az).
27N
Az elso abszolut egy numera, ammasodiknak adnek harmat, de egyik sem az esetem.
Ha mindenkeppen valasztani kell akkor a masodik kep.
Nekem túl sok. A természetes férfi test a zsánerem, nem a konditeremben kialakított. Ez az ÉN ízlésem, nyilván másnak meg más.
(Plusz, ahogy több hölgytársam írta: sokkal fontosabb, hogy agyban legyen izmos egy férfi.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!