Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20-25 éves srácok, ti randiznátok, esetleg később járnátok egy 30 éves nővel? (további részletek lent)
Köszönöm a válaszokat, jöhet még.
Tisztázzuk a dolgot. :)
Én vagyok a srác (24). Nem hiszem, hogy ő csak szexpartnert keresne. Azt hittem ez logikus, de ezek szerint nem mindenkinek...
Ha bele is mennék a dologba, akkor nem csak a szex miatt, egyrészt mert alapból nem vagyok az ilyen laza kapcsolatok híve, másrészt mert sosem tudnék átverni egy lányt aki komoly kapcsolatot akar tőlem.
Persze kicsit visszatart az a tény, hogy van egy gyereke, sajnos az a fajta vagyok (ha nem is egészen) aki hallgat a környezete (család, barátok) véleményére, és sokszor befolyásolja ez a döntéseimet, de inkább a távolság az amit nehezen fogadok el.
én pl itthon élek, és elég hülyén érezném magam anyámék előtt ha egy 30 éves nővel állítanék haza. Pár év és elköltözök, utána kicsit más lenne. Ugyanakkor a gyerek és a távolság már komolyabb akadály. A pasik mindig éretlenebbek az azonos korú nőknél, nem tudom h elvárható e egy félig gyerektől hogy egy gyereket vállaljon magára, meg egy távkapcsolatot. Ha nagyon nem talál mást, akkor lehet jó leszel neki, de különben nem tudom. Ahogy előttem írták: csak szex.
21/f
Ha nem szeretek bele azonnal, kizárt. Soha. Egyrészt rengeteg 17 18 éves lány van a közelben is. Másrészt ha 200 km a távolság, és járás lesz belőle, az összeköltözést jelent. Összeköltözést egy anyukával, és a gyerekével, nem egy csajszival. Hatalmas felelősség egy gyereket nevelni.
Nincs éjszakába nyúló ivászat után hazaérni és még csinálni egy szendót majd tévézni.
Élj még szerintem ilyesmi előtt.
33 èves nő vagyok, a fèrjem 22
4 ève vagyunk együtt, ebből 3 èv màr hàzassàg
sz@rd màr le a vilàg vèlemènyèt :)
16:59 A szeretet nem segítí, hanem megnehezíti az akadályokon való átjutást... Ez van!
Randi jöhet, már csak a kíváncsiságom csillapítása végett is. Mégis új ember, új ismerettség, új tapasztalatok...:)
Viszont a "járás" már kényesebb téma... Számba kell venni azt is, hogy ott a pulya, aki nem tőled származik. Ergo nem a te véred, de a másik elvárja, hogy sajátodként szeresd. Innen már sok bonyodalom kezdődhet.
Részemről a randi, szex nincs kizárva, de a párkacsolat lehetetlen...
-ReapeR-23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!