Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 20-25 éves srácok, ti randizná...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20-25 éves srácok, ti randiznátok, esetleg később járnátok egy 30 éves nővel? (további részletek lent)

Figyelt kérdés
Azt még hozzá kell tennem, hogy a nőnek az előző kapcsolatából van egy gyermeke, és ráadásul, az elején távkapcsolatról lenne szó. (kb 200 km a távolság)
2010. ápr. 25. 16:25
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, jöhet még.

Tisztázzuk a dolgot. :)

Én vagyok a srác (24). Nem hiszem, hogy ő csak szexpartnert keresne. Azt hittem ez logikus, de ezek szerint nem mindenkinek...

Ha bele is mennék a dologba, akkor nem csak a szex miatt, egyrészt mert alapból nem vagyok az ilyen laza kapcsolatok híve, másrészt mert sosem tudnék átverni egy lányt aki komoly kapcsolatot akar tőlem.

Persze kicsit visszatart az a tény, hogy van egy gyereke, sajnos az a fajta vagyok (ha nem is egészen) aki hallgat a környezete (család, barátok) véleményére, és sokszor befolyásolja ez a döntéseimet, de inkább a távolság az amit nehezen fogadok el.

2010. ápr. 25. 17:19
 12/21 anonim ***** válasza:

én pl itthon élek, és elég hülyén érezném magam anyámék előtt ha egy 30 éves nővel állítanék haza. Pár év és elköltözök, utána kicsit más lenne. Ugyanakkor a gyerek és a távolság már komolyabb akadály. A pasik mindig éretlenebbek az azonos korú nőknél, nem tudom h elvárható e egy félig gyerektől hogy egy gyereket vállaljon magára, meg egy távkapcsolatot. Ha nagyon nem talál mást, akkor lehet jó leszel neki, de különben nem tudom. Ahogy előttem írták: csak szex.

21/f

2010. ápr. 25. 17:21
 13/21 anonim ***** válasza:
Szerintem 200km +1gyerek+tizenhányév különbség nagyon nagy teher egy friss kapcsolaton...
2010. ápr. 25. 17:22
 14/21 anonim ***** válasza:

Ha nem szeretek bele azonnal, kizárt. Soha. Egyrészt rengeteg 17 18 éves lány van a közelben is. Másrészt ha 200 km a távolság, és járás lesz belőle, az összeköltözést jelent. Összeköltözést egy anyukával, és a gyerekével, nem egy csajszival. Hatalmas felelősség egy gyereket nevelni.

Nincs éjszakába nyúló ivászat után hazaérni és még csinálni egy szendót majd tévézni.

Élj még szerintem ilyesmi előtt.

2010. ápr. 25. 17:41
 15/21 anonim ***** válasza:
Szerintem 24 évesen nem vagy "túl fiatal" ahhoz, hogy komoly kapcsolatban, összeköltözésben gondolkozz - ebben a korban már sokan belevágnak. A távolság nagyobb baj, és igen, ez esetben a körülmények sürgetni fogják az összeköltözést, ami nem biztos, hogy jó. (persze lehet ellene küzdeni, a költöző fél külön albérletet vesz ki, kérdés, telik-e rá, ha amúgy is állandóan a másiknál van, stb.) Legproblematikusabb talán a gyerek - de ki tudja, lehet, hogy csípni fogjátok egymást. Ha szereted a lányt, akkor próbáld meg vele.
2010. ápr. 25. 17:45
 16/21 anonim ***** válasza:

33 èves nő vagyok, a fèrjem 22

4 ève vagyunk együtt, ebből 3 èv màr hàzassàg

sz@rd màr le a vilàg vèlemènyèt :)

2010. ápr. 25. 18:18
 17/21 anonim ***** válasza:
én biztos járnék veled,mert nekem is a veled hasonló korú hölgyek a zsánereim:)
2010. ápr. 27. 16:55
 18/21 anonim ***** válasza:
ha szeretném őt szívből akkor belevágnék,persze ha ő is szeretne,a szeretet minden akadályon segítí az átjutást,ezt ne feledd el!
2010. ápr. 27. 16:59
 19/21 anonim ***** válasza:
Ha nagyon tetszene a csaj akkor így is úgy is, ha meg nem tetszene a csaj nagyon, akkor így sem úgy sem.
2010. ápr. 27. 17:17
 20/21 anonim ***** válasza:

16:59 A szeretet nem segítí, hanem megnehezíti az akadályokon való átjutást... Ez van!

Randi jöhet, már csak a kíváncsiságom csillapítása végett is. Mégis új ember, új ismerettség, új tapasztalatok...:)

Viszont a "járás" már kényesebb téma... Számba kell venni azt is, hogy ott a pulya, aki nem tőled származik. Ergo nem a te véred, de a másik elvárja, hogy sajátodként szeresd. Innen már sok bonyodalom kezdődhet.

Részemről a randi, szex nincs kizárva, de a párkacsolat lehetetlen...

-ReapeR-23/F

2010. ápr. 27. 17:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!