Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Srácok! Ha egy kutyás nővel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Ha egy kutyás nővel randiztok, mire számítotok? Nem evidens, hogyha komolyra fordul a kapcsolat, esetleg összeköltöztök, akkor a kutyával is együtt kell tudni élni?

Figyelt kérdés
2016. okt. 10. 18:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
55%

Az, hogy az udvaron van nem jelenti, hogy nem foglalkoznak vele.

Állatnak lakásban nincs helye szerintem sem. Összeszőröz mindent, rengeteget kell utána takarítani. Belenyal mindenbe, amit felügyelet nélkül hagysz, leveri az edényeket/egyéb tárgyakat, folyton a lábad alatt van és eltaknyolsz benne, folyton lehet kezet mosni utána, mert én kajához biztos nem nyúlok azzal a kézzel, amivel előtte akármilyen állatot simogattam.

Inkább kimegyek hozzá játszós nadrágban egy nap többször, minthogy benn randalírozzon.

2016. okt. 10. 21:27
 12/17 A kérdező kommentje:
Nem megerősítést várok, hanem kíváncsi vagyok a pasik véleményére.
2016. okt. 10. 21:31
 13/17 anonim ***** válasza:
71%

11-es te ezzel a felfogással, nemhogy udvarra de amblock ne akarj kutyát vállalni, ugyanis neked a kutya egy nyűg.

Kedves kérdező szerintem megkaptad a választ, de nem is értem mi a további kérésed. Szereted a kutyád? Nyilván igen, és nem fogod egy olyan emberért kidobni, aki már eleve egy ilyen önző választás elé állított.

2016. okt. 10. 22:29
 14/17 anonim ***** válasza:
69%
Okés kínozzatok csak szegény kutyákat azzal, hogy bent tartsátok a lakásban. Minden kutyának kell a mozgástér. Egy lakásban ez nincs meg. A sétáltatás az nem egyezik meg azzal, hogy van egy több száz négyzetméteres kert és ott kedvére szaladgál. Nekem más a felfogás egy kutyával kapcsolatban, de attól nem vagyok paraszt. Inkább azt mondanám önzőnek aki a lakásban tartja a kutyát, mert elveszi a mozgásteret a kutyától csak, hogy vele legyen éjjel nappal.
2016. okt. 11. 07:45
 15/17 anonim ***** válasza:
36%

14-es mert a 2×2 meteres hatsó kertben aztan nagyon sok mozgástere van és nagyon boldog ügye??????

Annyira utalom mikor a hülye okoskodik és hülyesegeket beszél csakhogy megnyugtassa magát.

Tudod en azt mondom egy kutya akkor boldog ha foglalkozva van vele és szeretve van! Kirakhatod egy 100 hektaros kertbe is ha leszarod és nincs veled társként.

2016. okt. 11. 10:47
 16/17 anonim ***** válasza:
88%

Nőként válaszolok, bocsi, de nekem is van kutyám és megerősíthetem, hogy nagyon jól tetted, hogy lapátra tetted.

Mellesleg nem is tudom, mit képzelt ez az alak, hogy nem szól előre, hanem amikor már az összeköltözés a téma, benyögi, hogy válj meg a kutyádtól?? Na, elmegy a tudod hova...

Nekem eddig az összes párom elfogadta, még a szőrallergiás is, bizony, mivel szeretett, és igen, még ezt is meg lehet oldani (mindennap porszívózok és hetente egyszer megfürdetem), így ha nem ölelgeti a kutyát, akkor tünetmentes. Fürdés előtt szokta megszeretgetni, a fürdéssel meg lemossa magáról az allergén anyagot úgyis.

2016. okt. 11. 16:04
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Én személy szerint rühellem azt a kis termetű, cérna hangon ugató ebet, amit minden plázacica tart, mert csak arra jó, hogy éjszaka a sötétben felrúgja az ember. Ha kutyát tart valaki, akkor tartson rendes kutyát, németjuhász stb.

Viszont legyen bármilyen állatról szó, az mégis egy élőlény, legyen tehát bármilyen idegesítő, soha nem várnám el egy lánytól, hogy tegye miattam utcára a szerencsétlent. Szerintem nagyon helyesen tetted, hogy elküldted, mert aki már első körben ilyet kér, annak a személyiségével komoly gondok akadnak.

2017. jan. 10. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!