Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lanyok segitseg, ez most mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olasz93 kérdése:

Lanyok segitseg, ez most mit is jelent?

Figyelt kérdés
Szoval van 1 lanyka az egyetemen.Vannak kozos oraink, es emiatt beszelgetesbe elegyedtunk. Aztan ugye a facebookos csoport miatt neten is felvettuk egymassal a kapcsolatot.Nehany nap beszelgetes utan kiderult,hogy rengeteg kozos dolog van bennunk. Lenyegre terve, elhivtam egy forro italra egyetem utan, amit elutasitott,viszont tovabb beszelgettunk, aztan ismet elhivtam, ezuttal igen mondott,kesobb viszont lemondta, indok nelkul.Abban maradtunk hogy, idezem: talan hetfon, vagy kedden.... vagy valamikor elmehetunk orak utan).

2016. okt. 7. 14:20
 1/6 anonim ***** válasza:
jelenleg nem akar kapcsolatot, de megbántani sem akar. Talán most elölrébb tartja a tanulást. Esetleg hivd meg közös tanulásra, ha azt nem mondja le akkor valószínű hogy a tanulás miatt nem akar talizni.
2016. okt. 7. 14:27
 2/6 anonim ***** válasza:
61%
Először egyből visszautasított, majd másodszor is lemondta anélkül, hogy konkrét új időpontot javasolt volna. Teljesen egyértelmű, hogy nem érdekled, nem akar veled kettesben találkozni. Tényleg nem nyilvánvaló?
2016. okt. 7. 14:44
 3/6 anonim ***** válasza:

Toma kollegával majdnem teljesen egyet értek, ment is a zöld. Először nem-et mondott, aztán igen-t, amit lemondott, és figyeld meg, hogy nem ajánlott konkrét, fix, másik időpontot. Itt már villannia kellene a piros zászlónak. Óra után: túl baráti. Te nem a barátja/haverja akarsz lenni.

Több ok is lehetséges, csak hogy néhányat említsek:

-Nincs senkije, viszont annyira nem vagy számára vonzó, hogy az egyéb dolgaival legalább egy szinten kezeljen -> Off.

-Van valakije, csak nem mondja -> Off

-Játszik, adja a nehezen elérhetőt -> Off. Nem játszadozunk, felnőttek vagyunk.

-Simán csak havernak tekint -> Off, mivel te nem ezt akarod.

Végső soron részedről: Off. Mondd neki hogy oké semmi gond, talán majd máskor. És többet ne hozd fel a témát, ne keresd, ne kezdeményezz semmit. Na ha majd ő keres, odamegy, kommunikációt inidít, akkor max 1x még bepróbálhatod, ha azt is elutasítja, akkor meg soha többet nem keresed, és nem hívod el sehova.

2016. okt. 7. 14:54
 4/6 Kenzo Tenma ***** válasza:
Én ugyan nem vagyok lány, de meg tudom neked állapitani, hogy ez veszett ügy. Ne hívd el többet, és ne is keresd, felesleges.
2016. okt. 7. 14:55
 5/6 A kérdező kommentje:
Tenyleg vesztes ugynek tunik.Es a tanaccsal is eggyet ertek, nem keresem tobbet, aztan majd kiderul,hogy megprobalja o vagy sem. Amugy meg kb 19-20 lehet a csaj, talan meg tenyleg csak kereti magat. Altalaban 1-2 evvel idosebb lanyokra palyazom, pont ezek okok miatt. Amugy 23 vagyok.
2016. okt. 7. 14:59
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem akar veled randizni, de kellemetlen helyzetbe hoztad a nyomulásoddal, ezért igent mondott, hogy hagyd már békén. Elmenni esze ágában sincs.
2016. okt. 7. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!