Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők! Ti megszakítanátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Ti megszakítanátok minden kapcsolatot a pasival ha kiderülne, hogy korábban rendszeresen járt prostituáltakhoz?

Figyelt kérdés

Egy olyan férfiról van szó aki korábban tanulmányai később munkája miatt kénytelen volt nélkülözni a normális párkapcsolatot, bár eleinte volt neki. Hetente több prostituált szolgáltatását is igénybe vette, összesen körülbelül 100 nőét.

Ha ez kiderülne folytatnád vele a kapcsolatot? Vagy ez teljesen kizárná a közös jövő gondolatát is?

2016. okt. 6. 23:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100nő? Én ezt biztos nem fogadnám el. Szeretem a párom és beszéltünk már ilyen prostis dolgokról szerencsére ő nem volt ilyen növel. Nekem még egyett is nehéz lett volna elfogadni nem is biztos,hogy akarnék vele lenni ha kiderült volna, hogy volt ilyennel
2016. okt. 7. 08:13
 12/16 anonim ***** válasza:
95%

A fentieken túl (fertőzésveszély stb.) én azon is aggódnék nőként, hogy milyen szexuális kultúrája lehet az ilyen férfinek?

A prostik azért vannak, hogy CSAK neki legyen jó (és lehetőleg minél gyorsabban, hogy jöhessen a küvetkező ügyfél stb.)- nehezen tudom ezután elképzelni, hogy aztán velem szerelemmel, vágyakozással SZERETKEZIK, nem pedig "várja az adagját".

Lenne bennem egy jó adag kétség, hogy egyáltalán képes-e a kölcsönösségre, képes-e, akar-e nekem örömet okozni (hiszen a prostikkal töltött idő egyáltalán nem erről szól, ott az ürítés és a saját gyönyör megszerzése a kizárólagos cél).

Nem tudnám emiatt elfogadni ezt a helyzetet, sajnálom.

2016. okt. 7. 09:06
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyon elfogadó vagyok, de ez már nekem is sok lenne.

Olyan nincs, hogy valaki KÉNYTELEN nélkülözni a normális párkapcsolatot. Ez az illető döntése, dönthetett volna másképp is.

És igen, én is azon aggódnék, hogy ha valaki ennyire nem törekszik a kölcsönösségre, hanem csak megvásárolja a kielégülését, ráadásul még prostiban sem tud megállapodni, hanem rendszeresen váltogatja a partnereit, akkor nagy valószínűséggel nem egyezik a szexuális kultúránk (ami nálam már kizáró ok a kapcsolatra).

Azt, ha valaki alkalmanként igénybe veszi prosti szolgáltatásait, képes lennék tolerálni.

Egyébként a kérdés úgy hangzik, hogy folytatnám-e vele a kapcsolatot... szerintem az eltérő szexuális kultúra már az elején kiderülne, ezért NEM a prostizás lenne a döntő.

2016. okt. 7. 10:13
 14/16 anonim ***** válasza:
0%

"A fentieken túl (fertőzésveszély stb.) én azon is aggódnék nőként, hogy milyen szexuális kultúrája lehet az ilyen férfinek?"

Aki prostihoz megy, az általában pont hogy túlságosan tiszteli a nőket, ezért nem is nagyon "jut" hozzájuk. Egy nőket tárgyként kezelő, agresszív és a szexben önző férfinak mindig sokkal több lehetősége lesz ingyen szexhez jutni, mert ő "kiismerhetetlen és izgalmas rosszfiú" a nők szemében.

Ezért súlyos tévhitnek tartom, hogy aki prostikhoz megy, az nem tiszteli a nőket és tárgyként bánik velük. Ez egy szolgáltatás, ahol fizetsz valamiért, cserébe kapsz valamit. Ennyi erővel a buszsofőrt is tárgyként tekinted, mert őszintén lesz*rod, milyen napja van, számodra az a fontos, hogy vigyen el A pontból B pontba.

Másrészt egy prosti gyakrabban megy nemi szűrésre, mint egy átlagos nő, akinek befigyel néha egy-egy egyéjszakás vagy laza kapcsolat. Ez alapján barátnőtől előbb kap el valaki valami nyavalyát, mint prostitól.

2016. okt. 10. 09:57
 15/16 anonim ***** válasza:

nem zárná ki teljesen... ahhoz ismerni is kéne az illetőt és "megérteni" a múltját hogy miért csinálta úgy ahogy, mert 100 nő azért nem kevés.

De orvosi papírt mindenképpen kérdnék tőle, ha még nem volt védekezés nélküli szex. Ha volt akkor meg kiakadnék hogy veszélyeztette az egészségemet, mert az egy dolog hogy mindig védekezett, de 100%os védelmet semmit sem nyújt.

2016. okt. 30. 15:53
 16/16 Eva H válasza:
Igen. Ha nem kepes rendes kapcsolatot tartani es ez a megoldas neki, akkor ilyen ember nem kell nekem
2016. nov. 24. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!