Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tudom h hülyeség de azért mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudom h hülyeség de azért mit tegyek?

Figyelt kérdés

van 1 srác akit egyszerűen nem tudok elfelejteni,nagyon megszerettem .

szeretném elmondani ezt neki de tudom h nem jó ötlet mivel ő nem akar tőlem semmit sem.

messze lakik tőlem személyesen is ismerjük egymást szoktunk talizni is.

arra gondoltam h írnék neki amibe leírom az érzéseime meg amit még gondolok.

mások azt monták ne írjak neki mert meg alázkodok meg ilyesmi meg ha nem akar tőlem semmit se akkor meg pláne ne írjak neki.

de azért bizonytalan vagyok hogy írjak vagy ne?

vagy tényleg hagyjam a francba?:(

egyszerűen nem tudom elfelejteni mindennap csak rá tudok gondolni :(

2010. ápr. 24. 23:06
 1/7 anonim válasza:
100%
Ne legyél hülye! Ne írjál neki, keress mást akivel elfelejted! Ha írsz neki csak magadat járatod le!
2010. ápr. 24. 23:09
 2/7 anonim ***** válasza:
70%
plátói szerelem...az is szép tud lenni,csak hasztalan,és nem kielégítő... ha tutira nem kellesz neki,keresgélj másfele,biztosan van olyan pasi,akinél nem neked kell pedálozni..
2010. ápr. 24. 23:10
 3/7 A kérdező kommentje:

egyszer is mondtam neki hogy belészerettem és mondta hogy ő sem tud engem elfelejteni meg bevalotta hogy szeret. de én valahogy akkor kiszerettem belőle és mostmeg szeretem:S

annyira bonyolult a helyzetem:S

jahh és ilyen oltogatásokat nem kérnék.köszi.

2010. ápr. 24. 23:12
 4/7 anonim ***** válasza:
79%

Akármilyen cikinek is tűneht, lehet, hogy ezzel tudnád lezárni, ha megírnád neki ezeket a dolgokat. Persze függ az egész attól, hogy milyen a (s)rác.

Én a helyedben megírnám azt a levelet, de még várnék azzal, hogy elküldjem.

2010. ápr. 24. 23:27
 5/7 A kérdező kommentje:
már kész a levél megírtam és még gondolkozok rajta hogy el-e küldjem mivel én postán küldenem nem interneten
2010. ápr. 24. 23:29
 6/7 anonim ***** válasza:

Én is voltam így, nem is olyan régen, csak én fiú vagyok. Elküldtem neki a levelemet, és tök hülyét csináltam magamból, viszont azóta valahogy jobban érzem magam, megismerkedtem valakivel, aki nagyon kedves a számomra.

Mások azt mondták, hogy sosem késő az érzelmeikről beszélni a másiknak, csak az a kérdés, hogy akinek mondani akarod, vajon tényleg vevő-e rá.

Szóval azt mondom, hogy gondold meg, mert ha nem válaszol, vagy gy kicsit is biztos vagy abban, hogy ő nem akar tőled semmit, akkor meg nem lesz valami kellemes találkozni vele......

2010. ápr. 25. 13:44
 7/7 A kérdező kommentje:

értem:)

köszi.

gondolkozok rajta h elküldjem -e tudom h hülyét csinálok magamból. viszont ha nem küldöm el lehet h 1 lehetőséget szalasztok el.

2010. ápr. 25. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!