Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit gondoltok arról a nőről,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok arról a nőről, aki igent mond mindenkinek, aki randira hívja?

Figyelt kérdés
Annak is, aki nem tetszik neki, mert hátha van benne valami, ami majd megtetszik neki, de sejti, hogy nem lesz sok a dologból. Ez kedves dolog? Esetleg pont hogy negatív?
2016. okt. 3. 22:12
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
31%
Jaj, de jó a habos sütemény, mogyoró van az ő tetején.
2016. okt. 3. 22:13
 2/15 anonim ***** válasza:
Elhivhatlak egy randira? :D
2016. okt. 3. 22:15
 3/15 anonim ***** válasza:
Foglalt vagyok, bocsesz.
2016. okt. 3. 22:16
 4/15 anonim ***** válasza:
51%
Az emberek 90%-a legfeljebb csak szervdonornak alkalmas. Az hogy valaki annyira semmibe veszi egyszeri életének drága idejét hogy nem szelektál az ilyen véglények között az meg is érdemli hogy rossz legyen neki.
2016. okt. 3. 22:17
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem kedves dolog,ez egy hülyeség!! Nyilvan nem talalkozok olyannal akivel eleve tudom hogy nem jonnék ossze,es semmit sem akarok tole..ezert randi a randi.

De idő pazarlásnak remek.

2016. okt. 3. 22:30
 6/15 anonim ***** válasza:
43%
Ilyen nő nem létezik. Majd ha nekem is igent mond, akkor elhiszem.
2016. okt. 3. 22:48
 7/15 anonim válasza:
72%
Édesanyám minden pasinak igent mondott Apa előtt, mert senkit nem akart megbántani, és hátha ő lesz az igazi. Aztán 25 éve összejöttek Apával, és azóta egy nagyobb veszekedés, vagy megcsalás nélkül együtt vannak.
2016. okt. 3. 23:01
 8/15 anonim ***** válasza:
67%
Ilyen nő szerintem nem létezik. Egyébként elhívnám randizni. :D
2016. okt. 3. 23:07
 9/15 A kérdező kommentje:
Nem azt kérdezem, létezik-e. Köszönöm a válaszokat.
2016. okt. 3. 23:54
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Én mindenkinek igent mondtam (egyszer :p), ez összesen volt hat-hét ember kb 3 év alatt, az utolsóhoz feleségül mentem. Aki ezután próbálkozna, annak nemet mondanék :).
2016. okt. 4. 01:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!