Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kover ficko vagyok meg is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kover ficko vagyok meg is bejovok eleg sok nonek, hogy lehet ez?

Figyelt kérdés
Kover ferfi vagyok aki a 30as evei masodik felet tapossa,nem vagyok gazdag megis tetszek jo par nonek ! Oszinten furcsalom ezt,raadasul az arcom sem tul szep fius inkabb kicsit durvabb!

2016. szept. 29. 21:26
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
#18 #19 #20 Aranyosak vagytok de kover vagyok amugy csak ruhaban nem latszik! Amugy van baratnom! :D
2016. szept. 30. 11:10
 22/31 A kérdező kommentje:
Volt egy ido mikor nagyon meghiztam de most ledobtam 25 kg t,amugy lehet nem latszik de 182 cm hez 98kg vagyok! Eleg sokat sportolok mostanaban igy sikerult leadnom a zsir egy joreszet. Azt pedig kulon koszi,hogy az oltozkodesem megdicserted,bar azert nem mindig oltozkodok igy csak ugy tartja a kedvem, kell a valtozatossag!
2016. szept. 30. 11:39
 23/31 anonim ***** válasza:

Húha.

Sok mindegy vagy, de kövér nem.

Egyébként mindent értek már. Én is az ilyen öltözködésű fószerekre nyomulok :D Tudom, többet lát ebbe az ember, mint ami, de olyan hatást kelt, mint egy kedves megértő ember, akinek remek a humora és nagyon sokat mosolyog.

2016. szept. 30. 17:39
 24/31 A kérdező kommentje:
#23 nem mindig oltozkodok igy csak neha napjan! ;) sokszor farmer sportcipo kapucnispulcsi figyel be! Igazabol tobbfele stilust kedvelek.
2016. szept. 30. 18:09
 25/31 anonim ***** válasza:

De akkoris. :D

Az ilyesmi mindenképp menő :D

2016. szept. 30. 18:13
 26/31 anonim ***** válasza:
A csajok ízlése pont ugyanolyan változatos, mint a pasiké. Van, aki él-hal a mackókért.
2016. szept. 30. 18:16
 27/31 A kérdező kommentje:
#26 ne ba meg hogy en "macko" vagyok. Azert annyira mar nem vagyok dagadt! Jo nem vagyok total leszalkasitva,de utalom ezt a kifejezest az allandoan nyavajgo nagyon kover ferfi ismeroseim hivjak maguk "mackonak"! ;)
2016. okt. 1. 13:15
 28/31 anonim ***** válasza:

:DDD

Szerintem te is mackó vagy, meg ők is.

Viszont ennek örülnöd kéne. A mackó igencsak pozitív jelző.

A mackó az egyik legszeretettebb és legszeretnivalóbb játék. Tehát, akit mackó jelzővel illetnek, az ilyen személyiségre utal :)

2016. okt. 1. 14:30
 29/31 A kérdező kommentje:
#28 ti tudjatok! :D
2016. okt. 1. 15:14
 30/31 anonim ***** válasza:
Jó a személyiséged vagy a szöveged vagy a humorod. Inkáb örülj ennek a hülyeségeken való gondolkodás helyett.
2017. ápr. 24. 23:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!