Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kover ficko vagyok meg is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kover ficko vagyok meg is bejovok eleg sok nonek, hogy lehet ez?

Figyelt kérdés
Kover ferfi vagyok aki a 30as evei masodik felet tapossa,nem vagyok gazdag megis tetszek jo par nonek ! Oszinten furcsalom ezt,raadasul az arcom sem tul szep fius inkabb kicsit durvabb!

2016. szept. 29. 21:26
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:

Mert jó arc lehetsz!

Plusz én is a kövérebb férfiakhoz vonzódtam mindig.

Kinek a pap,kinek a papné.

2016. szept. 29. 22:57
 12/31 anonim ***** válasza:
Azért mert utcán 2 fele emberke szaladgál izmos es vékonyan izmos, mackós embert alig látni . Ha fogalmazhatok úgy ez a divat most ;)
2016. szept. 29. 23:26
 13/31 anonim ***** válasza:

Valószínűleg jó a dumád, a kisugárzásod, társasági ember vagy, könnyen el tudsz lazulni.

Vagy pedig csak egy balekot látnak benned, akire úgy gondolnak, hogy számíthatnak rád hosszútávon majd a gyereknevelés alatt, vagy egy papucs típust, aki majd ugrik a nő minden szavára, és biztosítja az ő női kényelmüket (bár ez annyiban nem állja meg a helyét, hogyha nem vagy gazdag, akkor ez sokat ront az ilyen nők szempontjain)

2016. szept. 30. 01:09
 14/31 anonim ***** válasza:
A kerdes, milyen noknek. A kapuzrasi panikos lepukkant 30-asok nem szamitanak :)
2016. szept. 30. 03:08
 15/31 A kérdező kommentje:
#14 En nem fiatal gyerek vagyok nyilvan ,hogy egy 20eves no nem egy ilyen "oreg"emberre vagyik,mint en! Mikor fiatal voltam akkor sem voltam vekony szep fiu megis volt nom! Nyilvan nem cicababak akikkel nyomultam/nyomulok,de ne is valami alkoholista lumpen noszemelyekre gondolj! :)
2016. szept. 30. 05:46
 16/31 A kérdező kommentje:
#13 Eleg akaratos vagyok nem hagyom magam ,volt mar,hogy megprobaltak labbelit faragni belollem-ki is adtam az utjat a holgynek! ;)
2016. szept. 30. 05:49
 17/31 A kérdező kommentje:
[link] #1 #2 #3 #4 #5 #6 #7 #8 #9 #10 #11 #12 #13 #14 #15 #16 Ez lennek en arcot azert nem kuldok! Koszike a valaszokat mindenkinek!
2016. szept. 30. 06:39
 18/31 anonim ***** válasza:
Akkor azt mondd már meg légyszíves, hol a kövér fickó? mert a képen egy átlagos pasi van.
2016. szept. 30. 08:16
 19/31 anonim ***** válasza:

Nem is vagy kover. Annyira. Latszik Rolad, h kedves es megerto vagy. A papucs pasikra nagyon buknak az eroszakos, domina nok. A papucs ugyanugy iranyitja a dominat passziv agresszivitassal. Nehogy azt hidd, h egy papucs sodrodik az arral. Ez egy erdekes dolog.

N

2016. szept. 30. 09:22
 20/31 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem látszol kövérnek a képen. Teljesen átlagos alkatod van, ráadásul elegánsabb ruhában vagy.

Nekem személy szerint nem tetszenek a nagyon macis férfiak, de a te alkatodban még én sem látok kivetnivalót.

Emellett valószínűleg olyan személyiséggel rendelkezel, ami vonzó a nők számára. Igazából örülj neki, és sok sikert a párkereséshez! :)

2016. szept. 30. 09:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!