Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A srácoknak melyik hajszín tetszik a legjobban egy lányon és miért? Fontos egyáltalán a hajszín?
Én is nőként szólnék hozzá. Barna, majdnem derékig érő hajam van és a párom egyszerűen imádja,annak ellenére,hogy előttem leginkább a vörösöket és a szőkéket szerette. Viszont azt mondta, már akkor nagyon tetszett neki a hajam ,mikor először meglátott :) Annak ellenére,hogy nem túl feltünő a hajszínem (természetes), utánam is gyakran megfordulnak a férfiak. Szerintem a kisugárzás sokkal fontosabb. És persze nem árt olyan hajszínt választani, ami illik az egyéniségedhez.Mondjuk egy nagyon szerény,visszahúzódó lány furcsa lenne tűzvörös tincsekkel.A vörös haj inkább a szenvedélyes, érzelmes nőkhöz illik,a párom elmondása szerint ezért tetszenék én vörösen is neki.
Tehát,nem hinném,hogy a hajszín önmagában meghatározó lenne. Sokat dobhat egy lány külsején, de mindenkinek más szín áll jól,mindenkihez más haj illik.És minden pasit más fog meg (szerintem).
Igen, tényleg az a lényeg, hogy passzoljon. Hogy az egyéniségedet tükrözze a hajszíned. Én mondjuk elég hülyén néznék ki szőkén. Amikor a párommal megismerkedtünk rubinfekete voltam, aztán teljes fekete lettem, majd felül fekete alul vörös, most meg barna.
Ez ellen nagyon tiltakozott, de amikor meglátta a végeredményt nagyon tetszett neki. Azt mondta sokkal szexisebbnek lát ezzel a színnel.
szerintem a pasiknak az a hajszín tetszik a legjobban, ami a legjobban illik a lány arcához, szeméhez, vonásaihoz, ami összhangban van az egész lánnyal, és széppé teszi.
nevetségessé pedig netedd magad, hogy szőkére festeted a hajad, ha egyáltalán nemáll jól, mert lehet megfordulnak majd utánad a pasik, de csak azért hogy: úristen, hogynéz ez ki??
az előző válaszba vajon mi nemvolt hasznos?!
az hogy netegye magát nevetségessé egy szőke hajszínnel, csak mer "mindenkinek olyan van" ? :D:D:D sötétek vagytok, bazz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!