Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok,190 cm magassághoz 70 kg az nagyon kevés?
Nem látszik rajtam, hogy nagyon vékony lennék, láttam már nálamnál is vékonyabbat, az tényleg nem volt szép.
Ez inkább átlagosnak mondható az én esetemben nem?
Egyébként a fejem kárpótol mindent.:)
23/F
Én 6 centivel magasabban vagyok ennyi kiló, de voltam 10-zel kevesebb is... egy olyan betegség miatt van, ami még felderítve sincs rendesen, ráadásul nagyon sokféle formában fordul elő különböző tünetekkel, így nincs egységes gyógymód rá. Ami van az meg kb a kiéheztetés. Voltam én 75 kiló is a kiéheztetős diéta előtt.
Szóval én akkor emiatt kevesebb vagyok, mint ember? Érdekel vajon bárkit is, hogy mi a hátterem, és hogy dolgozok-e ellene vagy sem? Úgy látom, senkit...
Egy dolgot azért kiemelnék neked, kérdező: laikusoktól NE fogadj el hízási tanácsot, mert nem értenek hozzá, csak városi legendákat hajtogatnak. Mint a B6-vitaminos válaszoló. A B-vitaminok étvágynövelő hatása elhanyagolható. Persze tudom, most jön majd a kifogás, hogy az ismerősének az ismerősének az ismerőse milyen jól meghízott ezzel, de nem. Ez nem érv. Szóval ha hízni akarsz, akkor a sporttáplálkozás oldaláról közelíts, és ilyen témában szakértőktől kérj segítséget, ne nőklapja-szintű wannabe dietetikusoktól, akik 1-2 mondatban el akarják intézni. Ez egy összetett téma.
24/F
"Egyébként a fejem kárpótol mindent.:) "
Megnyugodtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!