Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez jó taktika lehet hogy felkeltsem az érdeklődését?
Ha befolyásolni tudod, akkor hazudsz magadnak.
Amit vissza tudsz tartani, az nem szerelem, csak a nagy nulla. Ami pedig nem ösztönös, az annyit is ér. Játszmázni lehet, csak aztán nehogy rájöjj a végén, hogy ott van, veled van, téged akar, de te őt nem. Mert egyáltalán nem adtál bele semmit sem. Hazudni magadnak, hazudni neki, ... hát te tudod. Szerintem hülyeség.
Az illető úr morcos kinézetű, de lágy szívű fiatalember, 100% tiszteletet és hűséget vár. Nehezen fejezi ki az érzéseit. Nem szereti a könnyűvérű csajokat és nem szereti ha egy nő ledominálja.
Azt mondta, felkeltettem az érdeklődését, és utalt rá, hogy kíváncsi, hogyan zárul majd az első találkozónk. Azt is mondta, hogy szerinte gáz, mikor 1-2 nap chatelés után randi van és valaki ezt "nagyban" csinálja, heti 5 randit szervezve amiből egy sem sikeres mert elkapkodják.
Egyébként figyelmesnek tűnik, mivel mondtam neki, hogy nem mindig szeretem a virtuális beszélgetést, erre felajánlotta hogy ma inkább felhív.
Magáról azt mondta, nem csajozós típus, és kevés kapcsolata volt, de már szeretne megállapodni (közel 30 éves).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!