Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szextárskeresőn milyen ütős szöveget lehetne írni az adatlapra, ami felkelti a nők érdeklődését?
26 vagyok, egy ilyen oldalról idősebb nőt szeretnék megismerni. (40 körülit)
Voltam már ilyen nőkkel, és nem volt rossz...nem csak azért, mert formásabb, meg tapasztaltabb, hanem mert jobb fej és nem is hisztizik minden kis aproságon, mint egy fiatal. Meg hát cumizás is elég jól megy. :P
Sajnos izmos felsőtesttel meg nagy farokkal nem szolgálhatok, magas sem vagyok, de még jóképű sem.
És ahogy látom, még a kibírhatatlan jellemű, lehasznált, igénytelen, lusta, unalmas semmitmondó életű nők is meg vannak győződve arról, hogy nekik jó pasi jár.
Úgyhogy emiatt nekem NAGYON nehéz a helyzetem.
Igen, a nőknek jó pasi kell, ennyi. :D
Ha ingyen lyukat akarsz, azért küzdeni is tudni kell. :D
Nem tudom, mit nem lehet ezen megérteni. Gyúrd ki magad, legyen kifogástalan a jellemed, tanulj meg udvarolni, és akkor talán lehet esélyed. Ja és NYALJÁL JÓL.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!