Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiuk! Járnátok egy ilyen csajjal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk! Járnátok egy ilyen csajjal?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok, és meg soha nem volt pasim.

a fiu barátaim szerint nem vagyok csúnya, és kövér sem.

de valahogy mégsem jön össze.

és szerintetek ez nagyon égő?

Összejönnétek e 1 ilyen lánnyal, és szívesen megtanítanátok...pl. csókolózni?

Csak normális válaszokat...ha lehet.(kort is írjatok)

2010. ápr. 23. 22:44
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%
...hülye kérdés...vkinek csak bejössz...
2010. ápr. 23. 22:45
 2/29 anonim ***** válasza:
100%

mért ne?:D

17/f

3/29 anonim ***** válasza:
100%

Persze.

15/F

4/29 anonim ***** válasza:
100%

Most aztán jól megismertünk... szerinted csak az osztályodból ez hány lányra mondható?

De h agyilag nem vagy a toppon 16 éves létedre, az biztos.

2010. ápr. 23. 22:46
 5/29 anonim ***** válasza:

Én átlagban jobban szeretem a velem egy időseket, tehát részemről mondjuk ez kizáró ok.

Ettől függetlenül az engem nem zavarna, ha egy lány tapasztalatlan párkapcsolatok terén.

20F

2010. ápr. 23. 22:47
 6/29 anonim ***** válasza:

Hát, a fent leírtak nem jelentenének akadályt. Csak azért ez összetettebb ennél. De amiket leírtál, az nem gátló tényező, szóval ha belsőleg és külsőleg is tetszenél, akkor nem számítana, hogy nem voltál senkivel, akár még 20 éves korodban sem.

20/F

2010. ápr. 23. 22:48
 7/29 anonim ***** válasza:

nekell kapkodni 16 éves kislányvagy ráérsz nem kell széttoszatni magad attól még mert 16 lettél

ha normális vagy (amit kétlek ilyen kérdésből) akkor persze mondjuk-...

8/29 A kérdező kommentje:
lehet..de én olyan cikinek érzem, hogy ha megismerkedem egy pasival, hogy mondjam el, h nekem még sose volt barátom, szal még sose csókolóztam, meg ilyenek...
 9/29 anonim ***** válasza:
irjal privit,en benne lennek
 10/29 anonim ***** válasza:
és én 17 éves fiú vagyok és nekem se volt még senkim sőt még csók se volt nekem se :D nem nagyon jön össze pedig nem vagyok csúnya nekem is mondját, hogy nem lehet csak jól hazudnak meg minden de az nem lehet mivel model suliba járok és oda azért nem vesznek fel mindenkit 186 centi 83 kiló de nincs senkim. De lehet, hogy egy agár kutya még szóba állna velem.
2010. ápr. 23. 22:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!