Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért megy bele barátságba, hogyha belém van zúgva?
Akiből nem nézed ki ,néha az a legkedvessebb. Az h menő a kocsija meg kigyurt az nem egyenlő avval h bunko meg bekébzelt. Sőt sok esetben az ilyen férfiak szerényebbek.
Az h az ilyen tipusú pasik agyatlanok,bunkok azokat csak a tényleg sikertelen férfiak elméletei.
N24
1. Van egy haverom aki szerelmes volt belém, megmondtam neki hogy nem lesz köztünk semmi, válasszon hogy vagy tud barátilag állni hozzám, vagy szakítsuk meg a kapcsolatot egy időre. Ő a baráti kapcsolatot választotta, azóta a legjobb barátom, van menyasszonya, tök jól elvagyunk.
2. Van egy ismerősöm aki szintén szerelmes volt egy csajba, a csaj visszautasította, megbeszélték hogy barátok lesznek, a srác csak azért volt a barátja, hogy legalább valahogy kapcsolatba legyenek, ennek 5 éve, a srác még totál bele van zúgva, a csaj úgy használja ki ahogy csak akarja...
Azért, mert abban bízik, hogy ha majd körülötted mozog, tartjátok a kapcsolatot, és még jobban megismered, egyik pillanatban majd hirtelen a fejedre csapsz "basszus, hát nekem ő kell" :) Ezért. Ezt pumpálja a média, a tömegmagazinok, és minden romantikus háliwúdi romantikus film. Legyél a barátja, nem baj ha elutasított, majd rájön mekkorát tévedett, küzdj, tarts ki, verd át magadat, de majd jó lesz az :)
Ugyanakkor ez már minősíti önmagában a férfit is, HA tényleg szeret /vannak érzései / akar tőled valamit. Mert ha így van és belemegy a barátságba... az nem férfi. Én ilyen melegfiú lánybarátnőnek hívom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!