Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most én vagyok a bunkó? Első randin virágot vittem, mire a lány bevágott egy fancsali képet és azt mondta " A virág nem ehető".
Figyelt kérdés
2016. szept. 22. 16:31
21/21 anonim válasza:
Bár a reakció elég érdekes, én őszintén bevallom, hogy nem szeretem, ha randira virágot hoznak nekem.
Hogy miért? Mert azt utána cipelni kell a randi alatt, utána haza (tömegközlekedve borzasztóan kényelmetlen, nem lehet vele se ülni, se kapaszkodni). Ha beülünk valahova, gondot okoz, hogy hova tegyem, stb.
Szerintem igazán figyelmes férfi randira nem visz virágot. A virág akkor jó ajándék, ha a férfi jön hozzám, és rögtön be tudom tenni vázába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!