Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most én vagyok a bunkó? Első randin virágot vittem, mire a lány bevágott egy fancsali képet és azt mondta " A virág nem ehető".
Bunkó volt.
A kérdésedre pedig itt vagyok én. Nem szólok be bunkón, de elszoktam normálisan mondani mindenkinek, hogy a vágott virágot én nem tudom értékelni. Csokinak jobban örülök, anno ballagásomkor pedig külön kértem, hogy az 5-6ezer forintos giccses plüssállatos csokrok helyett hozzanak könyvutalványt vagy egy doboz bonbont, ha már hozni akarnak valamit a rokonok.
Bunkó? Itt senkinek nincs humorérzéke? :D Jajj, ne legyetek már ilyen savanyúak :)
Szerintem nagy forma lehet a csaj :D
ma 17:02
Mert aki szeret finomakat enni, az kövér? :D Wtf :D Imádom a hasam, édesszájú vagyok, mégis sokak szerint híznom kéne, mert sovány vagyok :)
Privátban kaptam azóta egy okos tippet. Állítólag lehet bon bonos csokrot kapni virág boltban vagy előrendelésre készítenek, így biztosra tudok menni és a lány sem lesz csalódott.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!