Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első csóknál remegtetek? A csók után mik voltak a reakciók?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 23. 18:37
11/23 A kérdező kommentje:
Hát ami azt illeti a részeges történetek elég szánalmasak
2010. ápr. 23. 19:41
12/23 anonim válasza:
Én tétováztam, de a srác nem habozott... nagyon édes csók lett ^^ jó volt. Megismételtük néhány százszor XD
13/23 anonim válasza:
elsö csokom a barátnömmel volt, az elején nem remegtem csak egy kicsit furcsa volt hogy a szülei kint ülnek a nappaliban. A csók után a többi lány is elkezdte mondanogatni hogy " énis énis énis "
15/L. Ez volt 11 évesen.
15/23 anonim válasza:
mi üvegeztünk..nagyon tetszett a fiú,és csak azért mentem el játszani,mert tudtam h smárolni fogunk..rögtön azt a feladatot kapta h smároljon le :P és nagyon örültem,de eljátszottam h nem muszály..izgultamazt sm tudtam mit kell tenni..ott nézelődtem,és egyszer csak váratlanúl mellettem termett,s oldalról lesmárolt.. midneki nézett mindek(mert ugye többen játszottuk)s ez elég zavaró volt.. nagyon nem ilyen érzésre számitottam,kicsit csalódást éreztem a smárolás iránt.. (AZÓTA PESRZE EZ VÁLTOZOTT S ÉJJEL NAPPAL EZT TENNÉM SZIVEM SZERINTxD) konkrétan a hányinger kerülgetett utána még 3 órán keresztűl..pedig én tényleg Nagyon szerettem a srácot..:):P
16/23 anonim válasza:
legelső csókom felejthető volt, sőt. de a mostani párommal a legelső csókom az igazi gyomorremegős, szerelmes, bújós, és nem akartam abbahagyni...ez a mai napig így van szinte minden csóknál már több mint két éve:) 21 L
17/23 anonim válasza:
Részegen első csók??? :P Miféle emlék lesz abból...? Pfff...
18/23 anonim válasza:
Én nem tudom hogy remegtem e, de nekem nagyon jó volt. Az első szerelmemmel történt, aki mellesleg a legaranyosabb rác a világon! =) 14 voltam... már nem vagyunk együtt
17/L
U.I.: részegen első csók? Milyen szánalmas! pff
19/23 anonim válasza:
Minden új kapcsolatomnál remegek az első csóknál...23N,.
20/23 anonim válasza:
Meglepődtem, remegtem, és nevettem. De örültem. Sajnos csak 4 napig tartott az a kapcsolat. :( (nem is volt az...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!