Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy nepszeru oldal a facen, ahol a testesebb holgyek rajongoi dicserik ezeket a holgyeket. Mikor lesz olyan oldal ahol a testesebb pasik holgyrajongoi elvezhetik a hurkas ferfi hasakat, mackos pasik habtesteit?
Egy 2 évvel ezelőtti szexuális viselkedést elemző tanulmány szerint a kövérebb férfiak felesleges testzsírja több női nemi hormont termel, ami kedvezően befolyásolja a szexuális aktivitást és teljesítményt. Ennek oka, hogy a magas vérzsírszint miatt megemelkedik az ösztradiol hormonok szintje, ami megzavarja a test kémiai egyensúlyát, ezért a túlsúllyal rendelkezők hosszabb ideig bírják az együttlétet. A vizsgálat arra a következtetésre jutott, hogy a kövér emberek átlagosan 7,3 percig szeretkeznek, míg soványabb társaik között vannak olyanok, akik mindössze 1,3 perc alatt jutnak el az orgazmusig.
Tudtad?A Kolumbiai Egyetem tudósai szerint a nők mindaddig nem bánják, hogy kövér a partnerük, amíg vastag a pénztárcájuk. A szakértők a kutatásban közel 700 amerikai pár szokásait vizsgálták meg, és megállapították, hogy minden 10%-os testtömegindex-növekedést a férfiaknak mintegy 2%-os fizetésemeléssel kell kompenzálniuk.
Persze, elhízott, igazad is van, csak azért írtam azt - ami úgy néz ki nem jó szó rá -, mert az oldalon sokan a túlsúlyos, kövér férfiakat is mackósnak nevezik. Ebből már több vitám is volt itt. Én kérek elnézést, az elhízott alatt a túlsúlyost értettem :)
Csak hogy szemléltessem, az én szótáramban a mackós ezt jelenti. Bár még nyugodtan elférne rajta +5, +10 kg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!