Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még sosem volt barátnőm, esetleg tőle nem kapok vissza
utasítást?
Figyelt kérdés
24 éves vagyok,és idén beiratkoztam egy okj képzésre. Ott találkoztam egy 20 éves lánnyal aki egyszerűen tökéletes. Gyönyörű, okos, kedves, barátságos, beszédes stb. Egy baj van,én baromi csúnya vagyok. Akárkinél próbálkoztam eddig mindenki vissza utasított,ki finoman, ki durván,és félek ez a lány is vissza fog. Minden nap beszélünk az osztályban, poénkodunk,és nagyon jó társaság,de velem nem flörtöl,még néhány osztálytársunkkal igen. Múltkor észre vettem,hogy az órán szemezett egy sráccal, de miután észre vette,hogy nézem lehajtotta a fejét,és zavarba jött. Lehetséges,hogy bejövök neki? Merjek kezdeményezni? Félek ha randira hívom soha többet nem fog velem beszélni. Miz tegyek?
Egyébként elnézést kérek a sok egyébként miatt. :D
2016. szept. 22. 07:38
12/17 A kérdező kommentje:
Nem olyan lányt kellett volna választanom... nem választottam,hanem ő fogott meg a legjobban. Ma is próbáltam vele beszélgetni,de nem mertem leszólítani,és mentem utána mint egy pincsi de sosem volt egyedül. :( meg beült mellé két srác,és egész nap velük beszélgetett. Az egyiket elhívta a pénteki buliba :( de mikor rám nézett rám mosolygott,és többször oda nézett felém mikor látta,hogy nézem. Szerintem nincs még minden veszve,csak a mai nap nem kedvezett nekem :)
2016. szept. 22. 15:45
13/17 A kérdező kommentje:
És igen régebben úsztam,de azt is csak terápiás jelleggel,és biciklizni nem tudok. :/
2016. szept. 22. 15:47
14/17 anonim válasza:
#13 Azt hiszem félreértettél. Engem nem érdekelnek a kifogásaid. Nem érdekel hogy be fogsz-e csajozni vagy sem. Nem érdekem hogy segítsek neked. Csak jó tanácsot adtam. Hogy megfogadod-e, az csak rajtad múlik. Lehet hogy bunkónak tűnök, de nem fogod elhinni. Az sem érdekel. :D
2016. szept. 22. 16:05
15/17 A kérdező kommentje:
Tényleg jó nagy parasztnak tűnsz. Nem tudom ezt mire fel írtad,de normálisabban is megfogalmazhattad volna.
2016. szept. 22. 16:46
16/17 anonim válasza:
#15 próbáltam, de akkor jöttek a kifogások, hogy miért nem biciklizel, miért nem úszol, miért nem más lánynál próbálkozol. Nekem pl. nagyon bejön a Kirsten Dunst, meg egy modell csaj is a spanyol csoportból, mégsem hajtok rájuk, mert nem működne. ;)
2016. szept. 22. 19:46
17/17 anonim válasza:
Gondolj bele. Itt ez a csaj. Képzeld el, hogy milyen lenne a kapcsolatotok. Elmentek péntek este bulizni, és bemutatna a többieknek a barátjaként (mert ugye nyilvánvalóan bulizós csaj), és ott aztán nincs mese, határozottnak kell lenni, jó fejnek kell lenni, különben kinéznek a társaságból. A barátnői kérdeznékntőle, hogy tényleg veled jár? Aki a 3. héten áthívta magához hogy rendezzétek át a szobát?
Gondolk csak bele. Téged el sem hívott bulizni, mást hívott el bulizni. Nem bántásból mondom, de konkrétan szarik rád, csak nem bunkó, és nem mondja a szemedbe. (Mint én ugye ;) Bizony el kell érned, hogy büszkén mutathasson be másoknak mint a barátját, mindenféle szégysnkezés nélkül. Egyszerűen fel jell nőnöd ehhez a feladathoz. Szoktál egyáltalán bulizni járni? Én pl nem véletlenül bem hajtok bulizós csajra, ugyanis nem szeretek bulizni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!