Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még sosem volt barátnőm, esetleg tőle nem kapok vissza
utasítást?
Figyelt kérdés
24 éves vagyok,és idén beiratkoztam egy okj képzésre. Ott találkoztam egy 20 éves lánnyal aki egyszerűen tökéletes. Gyönyörű, okos, kedves, barátságos, beszédes stb. Egy baj van,én baromi csúnya vagyok. Akárkinél próbálkoztam eddig mindenki vissza utasított,ki finoman, ki durván,és félek ez a lány is vissza fog. Minden nap beszélünk az osztályban, poénkodunk,és nagyon jó társaság,de velem nem flörtöl,még néhány osztálytársunkkal igen. Múltkor észre vettem,hogy az órán szemezett egy sráccal, de miután észre vette,hogy nézem lehajtotta a fejét,és zavarba jött. Lehetséges,hogy bejövök neki? Merjek kezdeményezni? Félek ha randira hívom soha többet nem fog velem beszélni. Miz tegyek?
Először valami közös programot találj ki, ne kimondottan randi legyen. Tud meg mi érdekli és oda hivd el őt is, hogy jó lenne elmenni részt venni azon, pl. lehet koncert, kirándulás, étterem. Vagy kérd meg hogy segitene e valamiben, hogy eljönne-e hozzátok és át kellene rendezned a szobádat de nem tudod hogy lenne jó és csakis a segitségét kérnéd..stb. és akkor ott beszélgessetek, érezzétek jól magatokat.A továbbiakban meg majd látod rajta ugyis hogy mire gondolhat veled kapcsolatban.
2016. szept. 19. 21:48
2/17 anonim válasza:
A lányok, pontosabban a nők nem szeretik a fo$ógépeket. Elsősorban, ne parázzál. Ez látszik, és érződik rajtad. Kettő. Ezt a baromi csúnya mantrádat is felejtsd el. Mi az, hogy csúnya? Öltözz divatosan, legyél ápolt, menj edzeni (az ad önbizalmat), menj el fodrászhoz, stb. Ne a CS:GO előtt mantrázd hogy ronda vagyok és jaj mi lesz ha megszólítom Ludmillát, hogy jöjjön velem bambizni.
Az egészet lazán kell kezelni, nem a kezét kéred meg. Ha meg elutasít, akkor meg lapozni kell. De ilyen csúnya vagyok hozzáállással sokra nem fogsz menni az életben.
2016. szept. 19. 21:48
3/17 A kérdező kommentje:
Első,köszönöm ez nagyon jó ötlet. Először a segítségét fogom kérni,hátha bejön neki.
Második,nem hazudok. Kövér,és alacsony vagyok (magassarkúban magasabb nálam,pedig kb 157-158 cm lehet), sántítok,szemüveges,és fogszabályozás vagyok. Születésem óta nem tudok normálisan járni,és sportolni sem sportoltam soha emiatt.
2016. szept. 19. 21:53
4/17 anonim válasza:
Nekem suliban nagyon bejott egy srac pedig ronda volt. Dagi volt es egybenott a szemoldoke. Viszont olyan stilusa volt, hogy total belezugtam. Magabiztos volt, vicces, jo tarsasag.
2016. szept. 19. 23:55
5/17 A kérdező kommentje:
Szeretnék én is olyan magabiztos lenni,mint az a srác akibe belezúgtál.
2016. szept. 20. 09:25
6/17 anonim válasza:
Szerintem rohadtul nem jössz be neki, de emellett tudja hogy ő bejön neked. De tudod mit? Szívass meg, bizonyítsd be az ellenkezőjét!
2016. szept. 21. 21:24
7/17 A kérdező kommentje:
Nem nehéz rájönni,hogy bejön nekem,mert az összes srác pedálozik neki. Ma elhívtam,hogy pénteken jöjjön át hozzám kicsit átalakítani a szobám,de azt mondta bulizni megy és nem ér rá. Nem tudom,hogy csak le akart-e koptatni vagy igazat mondott,de most mi legyen? Próbálkozzak még nála?
2016. szept. 21. 21:48
8/17 anonim válasza:
Kezdeskent athivni magadhoz?? Nem ertem ezt a tanacsot. Ha oda lenne erted akkor hagyna a bulit. Szoval valszeg nem jossz be neki. Ugyanakkor nem volt szerencses a kezdohelyszin sem szvsz
2016. szept. 21. 21:55
9/17 anonim válasza:
Tuti nem jssz be neki, szerintem nézz másik ány után.
2016. szept. 21. 22:29
10/17 anonim válasza:
Egyébként elképzelhetőnek tartom hogy első barátnőnek nem olyan csajt kellene választani, akit melletted még 50 jobb külső adottságokkal rendelkező srác dugna meg szívesen.
Egyébként biztos vagyok benne, hogy van olyan sport, aminek a rendszeres űzésével tudnál fogyni. Úszást próbáltad már? Kerékpározás? De akár saját testsúlyos edzést is csinálhatnál a parkban.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!