Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki tud jó felszedős szövegeket?
mint pl: Bocsi elhagytam a számom megadnád a tiédet? és így tovább :D
de ne olyan elcsépelt cuccot
én utálom az összes ilyen szöveget,ha egy pasi ilyennel jönne oda hozzám elhajtanám a francba.
13 év körüli kiscsajoknál még talán bejön,de a normális nőknek nem.
-Hazakisérhetlek?
Már 15 éve sajnálom, hogy megkérdeztem.
Hàt lehet igazatok van
mert én még kb sose hallottam norm szöveget
de majd hàtha valaki egy tleg jopofàt beir :)
11:41. Hát jót nevettem :)
Az én párom első mondata hozzám: "mit gondolsz, lopom én a benzint?" Persze ezt azért kérdezte, mert annyit járt utánam, hogy a gatyája is elmehett volna benzinre. Nálunk bejött, de azért te ne így nyiss:D., amúgy nem sóher.
A legjobb,ha spontán vagy.
Írhatnak neked bármilyen "felszedős szöveget" sz.rt sem érnek.
Legalábbis nálam nem hatásosak ezek a "szia,megondanád hány óra lemerült a telóm." vagy "hé bébi itt a számom csörögj rám,ha tetszem." stb.
Sokkal többet ér,ha odajön hozzám vki normálisan és köszön,megkérdezi hogy vagyok,milyen napom van vagy valami.Az alap beszélgetés meg van,és ha kölcsönös a vonzalom akkor további témák is lesznek.Ilyen egyszerű.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!