Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai nők miért 3-4-szer válogatósabbak mint a férfiak?
Sokkal több szempontot vesznek figyelembe mint a férfiak. A férfiaknak általában elég ha külsőre átlag felett egy kicsikét, kedves, aranyos...anyagi, karrier szempontokat nem vesznek figyelembe, továbbá azt sem, hogy mennyire sikeresek társaságban, vannak-e barátaik stb.
Ezzel szemben a nők, a jó külső mellé még megannyi dolgot szeretnének. Jó állású, jó baráti körrel megáldott, jól kereső, érdekes hobbikat űző, ágyban jól teljesítő stb. stb. folytathatnám a sort a megannyi igényről.
Miért vezetett idáig az "egyenjogúság", hogy már nem hogy egyenjogúságról nem beszélgetünk, hanem a férfi nem eltiprásáról, megalázásáról.
Nekem is elég sok elvárásom, de csak mostanában esett le, hogy miért... Amikor tizenévesen egyszer szerelmes voltam, akkor semmi nem érdekelt, elfogadtam a srácot olyannak, amilyen, pedig rengeteg hibája volt, de még valahogy azokat is szerettem... Szóval biztos vagyok benne, hogy ha egyszer talán megint szerelmes lennék, akkor ismét így lenne.
Szerintem ez másoknál is így van. Akik annyira válogatnak, azok nem szerelem alapján keresnek párt, hanem az érdekeket nézik.
Én azt mondom, hogy inkább válogassunk, minthogy feküdjünk össze-vissza le mindenféle jöttmenttel...
Nem egy kollégámról tudok, aki mindenféle putris cigánnyal képes szexelni...
Nagy Úr a szexhiány, de de azért mégis!
Inkább legyen valaki igényesen válogatós, mint ez...
"A férfiaknak általában elég ha külsőre átlag felett egy kicsikét, kedves, aranyos..."
Aztán meg lehet panaszkodni, hogy a feleségem egy hárpia, egy lusta disznó, nem dolgozik, velem tartatja el magát, nem főz, nem takarít, elutasító az ágyban, stb, stb, stb... Pedig anno elég volt annyi, hogy külsőre az átlag fölött volt egy kicsikét.
Aki hosszú távra tervez egy kapcsolatot, annak nem elég ennyi. Talán azért válogatósabbak a nők, mert ők gyakrabban keresnek potenciális társat, a leendő gyerekük apját, míg a fiatal férfiak inkább szexpartnert keresnek eleinte. Mondjuk a jó külső még abban az esetben sem elég, de családalapításhoz pláne nem.
A pasiknak a nő csak szexre kell, semmi hosszú távú terv vagy közös jövőkép. Így bőven elég, ha a nőjük csinosabb az átlagnál, ez az egyetlen szempont. Ez csupán annyit jelent, hogy ti, pasik, rohadt igénytelenek tudtok lenni.
És persze a mi ku.va anyánkat, ha nem ugrunk mindenki ölébe, elvégre ha elutasítjuk, aki nem tetszik, azzal sárba tiporjuk és megalázzuk. Miért, az nem megalázó, ha olyannal kell lenni, aki egy kalap sza.rt sem ért, csak mert megszólított?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!