Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Meg tudod számolni életedben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg tudod számolni életedben hány emberrel randiztál?

Figyelt kérdés

Minden számít, az is, akivel csak egy randid volt. Én most próbáltam, és nem volt olyan könnyű, mint eredetileg gondoltam. :D

Írjatok kort és nemet is, és hogy ebből mennyiből lett kapcsolat!

Kezdem én:

24/l, 14 randi, 2 kapcsolat

2016. szept. 11. 22:24
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
0%

30

Olyanok akikkel elkezdtem ismerkedni, de vagy ő vagy én rájöttünk hogy nem illünk össze tartós kapcsolatra, de azért még dugtunk volna egy jót, mielőtt elváltak az útjaink.

Pl randizol egy lánnyal, akivel 3 randi után látod hogy nem igazán tudnád szeretni és belsőre annyira nem illetek össze, mint egy puzzle két darabja. De kanos vagy, nem dugtál már senkivel 1-2 hónapja, úgyhogy azért úgy vagy hogy legalább szex legyen. Úgyhogy lefekszel vele a harmadik (vagy akár ötödik...) randin.

Aztán még összejártok dugni egy pár hétig, de közben mindketten tudjátok hogy ebből nem lehet komoly kapcsolat.

Nem csak az a két véglet létezik, hogy valakivel "egyéjszakásozol" vagy pedig randizol vele de akkor már vagy összejössz vele vagy szex nélkül elbúcsúztok egymástól.

Létezik az is, amikor tudod hogy nem lesz kapcsolat, de azért néhány alkalomig-néhány hétig-pár hónapig még összejártok szexelni anélkül hogy kapcsolatban lennétek, mielőtt tovább állnátok.

Ha látom hogy valakit nem tudnék hosszú távon szeretni (mert nincs meg valami extra), de amúgy jól érzem magam vele és jót dumálgatunk, miért ne lehetne az, hogy pár héten-hónapon keresztül összejárunk kúrni és mellette még akár talán dugáson kívül is viszonylag élvezzük egymás társaságát?

2016. szept. 12. 17:55
 32/32 anonim ***** válasza:
52%

Nekem könnyű volt megszámolni...

0 randi, 0 kapcsolat

27F

2016. szept. 12. 18:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!