Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » S. O. S. Mit tegyek, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

S. O. S. Mit tegyek, ha folyton néz?

Figyelt kérdés
Szinte mindig néz, és van egy olyan megérzésem, hogy valami csoda folytán tetszek is neki...Nem igazán ismerjük 1mást,de a lényeg az, hogy nem tudom hogy lépni fog-e. Mit tegyek ? /neten ismerkedés és leszólítás kizárva/ ezeken kivül bármi jo 5let?
2010. ápr. 22. 17:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
mondjuk előbb bükd ki, hogy mit is szeretnél... lekoptatni, vagy megismerni?
2010. ápr. 22. 17:10
 2/12 anonim ***** válasza:
Fiú vagy lány vagy? Nálam is ugyanez a szitu,de ott én vagyok a csaj,és 1 évvel idösebb is vagyok. Leszólítás,és net kizárva,akkor marad a levél,és barátokon keresztüli ismerkedés.
2010. ápr. 22. 17:10
 3/12 A kérdező kommentje:
megismerni..
2010. ápr. 22. 17:12
 4/12 A kérdező kommentje:
16 / L
2010. ápr. 22. 17:12
 5/12 anonim ***** válasza:
gondolom meg kéne tudni milyen helyekre jár és "véletlenül" te is odakeverednél. Velem annyak idején ezt így tette valaki. Össza is jöttem vele. én ffi.
2010. ápr. 22. 17:21
 6/12 Beviz Elek ***** válasza:

"S. O. S. Mit tegyek, ha folyton néz?"

Nem lesz jó benyomása rólad, de egy beszélgetést el tudnátok kezdeni ha pl. azt mondod, hogy: -Mit báámúúsz??

Bocsi, hogy bunkó vagyok, de napi 200 ilyen kérdés van. Állandóan néz, te meg meg akarod ismerni. Ebben mi olyan bonyolult? Olvass el egy buszos, villamosos, másik iskolás kérdést és ott lesz a válasz benne.

Amúgy odamész és kezdeményezel te mivel a srác nem mer.

Hogy kezdeményezzél?

-Szia! Édes Anna vagyok, meg szeretnélek ismerni.

Ha tetszel neki, akkor úgyis összejösztök, ha nem tetszel neki úgysem jösztök össze. Ez ilyen egyszerű!

2010. ápr. 22. 17:32
 7/12 anonim ***** válasza:

ez az "S.O.S." kérdés?

gratu h 16 évesen ennyire sok eszed van. találd már fel magad.

L/26

2010. ápr. 22. 18:39
 8/12 A kérdező kommentje:
énis szeretlek
2010. ápr. 22. 18:52
 9/12 anonim ***** válasza:
Mosolyogj rá,hátha lépni fog.
2010. ápr. 22. 20:17
 10/12 Beviz Elek ***** válasza:

Nekem van egy jo "5letem"

Fél/c az egész. Acc egy csokot neki és +kérdezed h +kap6ode 1 jo8 szexre.

Bocsi a rövidítésekért, csak gondoltam így jobban megérted:P:D

2010. ápr. 22. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!