Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lehetseges hogy egy nepszeru...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetseges hogy egy nepszeru fiu eszrevesz egy atlagos lanyt?

Figyelt kérdés
Nem rég kezdtem az egyetemet,van egy nagyon helyes fiu, aki mar elsore megfogott nem csak kulsoleg.Nagyon okos es vicces es a kisugarzasa valami hihetetlen.Eddig egyszer sem beszeltunk nem sok kozos orank van,de egyszer mar volt hogy ram mosolygott meg nezett,de lehet ezt csak en kepzeltem be...facebookon ismerosok vagyunk egyszer lajkolta a profilkepem (mondjuk sok lanynak lajkolja) kicsit nagykepunek is tunik meg egoistanak nem tudom erdemes-e abrandoznom utana,hisz sok szep lany veszi korul en meg epp hogy az atlagost surolom.Lehetseges hogy egyszer legyen valami koztunk? vagy legalabb beszeljunk? mit tegyek hogy foglalkozzon velem? 20/l rosszindulatu emberek kimeljenek!

#ismerkedés #lány #egyetem.fiu
2016. szept. 10. 08:55
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Már bocsanat de ha szebb lanyok veszik korul akkor miert en kellenek "csak dugasra"?:)
2016. szept. 10. 11:46
 12/16 anonim ***** válasza:
51%
Több mint valószínű, hogy a szebb lányok is csak dugásra kellenek neki :)
2016. szept. 10. 11:50
 13/16 anonim ***** válasza:
És ha a SZEBB lányok csak dugásra kellenek neki, akkor te miért lennél kivétel átlagosként? Nem értem.
2016. szept. 10. 11:53
 14/16 A kérdező kommentje:
jo de a kerdes leginkabb az volt hogy hogyan kerulhetnek hozza kozelebb.
2016. szept. 10. 12:22
 15/16 AniPró ***** válasza:
A lényeg, hogy beszélgess vele, nem nagy dolog, ha más nem haverok lesztek vagy bármi. Alapból persze megértem miért parázol, és is nehezebben kommunikálok azokkal akik tetszenek, de próbálkozás nélkül nincs siker. A másik, hogy egyetem első évében, sőt lehet már első félévben mindenki elkelt mondjuk és összejött valami csoporttársával nálunk, szóval még amíg nem csapnak le rá, addig kell cselekedni, mert garantálom, hogyha nyitott egy kapcsolatra és nem csak hülyít mindenkit, akkor hamarabb elkel, mint hogy kettőt pislognál. Szóval hajrá, lépj minél előbb! :D
2016. szept. 10. 18:25
 16/16 anonim ***** válasza:

Jó mondjuk nem hiszem hogy sokat számít ha "elkel" mert kb 2 hónapig fog tartani a komoly kapcsolata. Azok a válaszadók akik azt írták, hogy több mint valószínű, hogy dugni fog majd akarni, hiába primitíven fogalmaztak, sajnos igazuk van (még a megfogalmazás is helyénvaló, mert kb ennyit ér ez az ügy). Figyelj! Nem arról van itt szó, hogy neked ennyi meg annyi esélyed van ennél a srácnál, hanem én úgy gondolom, hogy nem vagytok egymáshoz valók, nem hiszem, hogy jó ötlet lenne ráhajtani, próbálj meg nyitott szemmel járni, és olyan fiút választani, aki esetleg neked udvarol, nem fordítva..

Egyébként ha mindenképp meg akarsz egy fiút szerezni, akkor féltékennyé kell tenni (nem nagyon, mert akkor fordítva sül el), de ez csak akkor működik, ha alapból is tetszel neki, csak nem lép vagy nem tud dönteni.

Na jónapot!

2017. febr. 9. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!