Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huu nagyon izgulok! Mit kellene tennem?! Bemutassam vagy még ráérünk ezzel a dologgal?!
Holnap jön át egy fiú.. elég régóta jóban vagyunk, de most leszünk úgy elöszőr "ketteben". Egyébként nagyon izgulok :/ elég izgulos fajta vagyok sajnos....
És a kérdésem az lenne, hogy ha holnap jön át, akkor be kellene mutatnom a szüleimnek?! Vagy nem?! Mert (még) nem járunk.. "csak" barátok vagyunk (: .... de mindaketten többet szeretnénk :)))
Vagy hogy zajlik le egy ilyen?! ... mert nem tudom mit kellene csinálnom :)
Köszönöm a válaszokat elörre is (K)
Nyugodtan bemutathatod nekik, legalabb idöben megtudod hogy a szüleidnek mia velemenye rola es ha baly van akkotr tudsz cselekedni.
DRÖ
Anyum tudja, hogy még csak barátok vagyunk :) Remélem minden jol fog menni =/
Esetleg elmesélnétek, ha valatok valami ehez hasonló helyzetbe?! Hogy barátnőd/barátod nagyon félt ettöl vagy valami, aztán minden jol sült el?!
Harmadik vagyok.
Hugom volt ilyen helyzetben. Először csak barátok voltak, de természetesen már egész család ismerte a srácot, sokat volt nálunk. Ez kb. három éve volt, azóta is együtt vannak. Úgyhogy nyugi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!