Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más pasiknak is rendre unalmasak a randijai? Titeket milyen gyakran nevetett meg a randipartneretek?
Mostanában erőteljesebben ráfeküdtem a társkeresés témára, volt is jó néhány randim, de egy alkalomra nem tudok visszaemlékezni, ahol a csaj mondot volna bármi olyat, ami meg tudott volna nevettetni, vagy akár legalább el tudott volna gondolkodtatni.
Pedig még csak az sincs, hogy az érdeklődés hiánya lehetne az ok, mert a többségnél látom, hogy minimum szimpatikus vagyok nekik (szokásos hülye női jelek + jellemzően én szoktam az első néhány randi után azt mondani, hogy ha eddig nem tudtál megnevettetni, akkor már ezután se fogsz).
Csak én fogok ki rendre ilyen csajokat, vagy tényleg ez az általános?
Eddig még csak olyan barátnőim voltak, akiknek volt humoruk, meg tudtak nevetetni, képesek voltak értelmesen érvelni és logikusan vitatkozni meg gondolkodni (őket először nem is társkeresési céllal ismertem meg, hanem először ismerősök voltunk, szóval most van először az, hogy aktívan társat keresek, és eléggé mellbevágtak az eddigi tapasztalatok sok szempontból).
Ezek tényleg ennyire kívételesen ritka tulajdonságok a korosztályombeli (mondjuk 25-30), jellemzően diplomás lányok között?
És ha nem, akkor hol kell keresni az olyan lányokat, akiknek megvannak ezek a tulajdonságai?
Ha meg tényleg ez a helyzet, akkor hogyan lehet finoman (és úgy, hogy esélye is legyen a dolognak) megmondani valakinek, hogy szerintem aranyos, de a beszélgetéseinken nyújtott teljesítménye alapján max laza (alkalmi szex)kapcsolatra tartom alkalmasnak?
Alapból nem ilyet keresnék, de eddig szinte csak olyan lányokba futottam ble, akiknél részemről csak ez jöhet szóba, és ha tényleg ennyire ritka az olyan nő, aki szellemileg is fel tudja kelteni az érdeklődésemet, hogy várhatóan akár még éveket is lehet, hogy kell várnom, míg találok egyet, akkor az átmeneti időszakra lehet, hogy érdemes ilyesmi kapcsolatokat is nézegetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!