Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más pasiknak is rendre unalmasak a randijai? Titeket milyen gyakran nevetett meg a randipartneretek?
Mostanában erőteljesebben ráfeküdtem a társkeresés témára, volt is jó néhány randim, de egy alkalomra nem tudok visszaemlékezni, ahol a csaj mondot volna bármi olyat, ami meg tudott volna nevettetni, vagy akár legalább el tudott volna gondolkodtatni.
Pedig még csak az sincs, hogy az érdeklődés hiánya lehetne az ok, mert a többségnél látom, hogy minimum szimpatikus vagyok nekik (szokásos hülye női jelek + jellemzően én szoktam az első néhány randi után azt mondani, hogy ha eddig nem tudtál megnevettetni, akkor már ezután se fogsz).
Csak én fogok ki rendre ilyen csajokat, vagy tényleg ez az általános?
Eddig még csak olyan barátnőim voltak, akiknek volt humoruk, meg tudtak nevetetni, képesek voltak értelmesen érvelni és logikusan vitatkozni meg gondolkodni (őket először nem is társkeresési céllal ismertem meg, hanem először ismerősök voltunk, szóval most van először az, hogy aktívan társat keresek, és eléggé mellbevágtak az eddigi tapasztalatok sok szempontból).
Ezek tényleg ennyire kívételesen ritka tulajdonságok a korosztályombeli (mondjuk 25-30), jellemzően diplomás lányok között?
És ha nem, akkor hol kell keresni az olyan lányokat, akiknek megvannak ezek a tulajdonságai?
Ha meg tényleg ez a helyzet, akkor hogyan lehet finoman (és úgy, hogy esélye is legyen a dolognak) megmondani valakinek, hogy szerintem aranyos, de a beszélgetéseinken nyújtott teljesítménye alapján max laza (alkalmi szex)kapcsolatra tartom alkalmasnak?
Alapból nem ilyet keresnék, de eddig szinte csak olyan lányokba futottam ble, akiknél részemről csak ez jöhet szóba, és ha tényleg ennyire ritka az olyan nő, aki szellemileg is fel tudja kelteni az érdeklődésemet, hogy várhatóan akár még éveket is lehet, hogy kell várnom, míg találok egyet, akkor az átmeneti időszakra lehet, hogy érdemes ilyesmi kapcsolatokat is nézegetni.
Szerintem nem a randijaiddal volt baja a lepontozónak, hanem úgy érezte, általánosítasz.
Hát nem tudom.. Én személy szerint csak óvatosan humorizálok kezdetben ugyanis kissé ironikus, csipős humorom van, lehet elsőre félreértenék.. Mondjuk a barátommal 5 év után is képesek vagyunk órákig röhögcsélni, de hogy az első randin humoros lettem volna?! Nem rémlik.
27/N
Húú, micsoda reakciókat vált ki, hogy szóvá tettem, hogy a nőknek is kéne virítania a randin, ha szeretnének folytatást:)
Elképzelésem sincs, hogy melyik mondatomba sikerült ezeket beleképzelni (de ha az adott delikvens rámutat, állok elébe), de
- egyáltalán nem szokott állásinterjú hangulata lenni a randijaimnak, nem vagyok én olyan komoly ember. Pont hogy elég ökörködős, a saját magamon is élcelődő valaki vagyok (és a reakciókból ítélve ez működni is szokott), szóval kötve hinném, hogy a túl feszült légkör lenne az oka. Meg igyekszem nem egyemberes fellépést is csinálni, szóval a keretek abszolút adottak lennének hozzá, hogy megcsillogtassa, amije van..
Az meg szerintem természetes, hogy ha nem tudja felkelteni az érdeklődésemet, akkor nem húzzuk egymás idejét. Miért, ti fordított esetben hány esélyt adtok egy olyan pasinak, akivel lényegében unalmas volt a randi?
- azt se egészen értem, hogy miért is lennék sznob gyökér így ismeretlenül is csak azért, mert elsősorban diplomások között keresgélek. Nem fogok elhajtani senkit csak azért, mert nincs diplomája, de egyrészt én jellemzően diplomás körökben mozgok (mind ismeretségi, mind szakmai köröket nézve), másrészt attól még, hogy a diplomások között is jó sok ostoba van, meg a nem diplomások között is sok értelmes és humoros, attól még az arányok a diplomások között még mindig jobbak. Márpedig amíg nincs olyan szuperképességem, hogy a világ összes korombeli egyedülálló nőjével egyszerre randizzak, addig optimalizálni fogok arra, hogy hol fogok a legnagyobb eséllyel az igényeimnek megfelelő nővel találkozni.
- hogy a férfiaknál mi az arány, nem tudom - eléggé kívül esnek a célcsoportomon... készséggel elfogadom, hogy ott is siralmas a helyzet, csak azt nem egészen értem, hogy ennek mi köze a kérdéshez. Persze ha fun fact volt, akkor király.
- természetesen nem szoktam senkit azzal a szöveggel lepattintani, hogy bocs, de dögunalmas vagy...
- a #11es nem tudom, hogy milyen Gyurcsók Józsefet idéző látnoki képességekkel állapította meg a fejem pontos helyzetét a végbelemhez képest, meg alkotott egyből rögtön véleményt is a humorérzékemről, de legalább megtudhattuk (ha mást nem is), hogy ő milyen öntudatos nő - ha jól érzékelem, a hsz lényege úgyis csak ennyi lett volna, szóval végső soron már megérte.
----
"Akkor ezek szerint mégsem csak a külsőség adja a nő értéket? :D"
Van ahol kizárásos alapon sajna de..
#2 > "Nekem is van humorom, de nem csillogtatom randikon, főleg nem az elsőn :o azt várom, hogy a fiú nyűgözzön le, nem nekem kell fényeznem magam. 21/L"
Ezt nem értem - ebben mi a logika?
Azért megyünk el randizni, hogy kölcsönösen megismerjük egymást, és kölcsönösen felmérjük, hogy van-e esélye / értelme folytatni az ismerkedést.
Márpedig ha azt mutatod magadról, hogy nem, akkor én se fogom nagyon törni magam, és a randi után udvariasan megköszönöm a találkozást, és egy "sajnos nem egymást kerestük"-kel elbúcsúzom.
Mi az értelme annak, ha nem próbálod meg meggyőzni a pasit arról, hogy te kellesz neki, mert te szórakoztatóbb vagy, mint a 15 előző lány, akivel randizott?
Vagy ez valami olyasmi humorérzék, ami használattal fogy? (tudsz X db viccet, és azt kell beosztani)
Én írtam az állásinterjút. Én még ki is emeltem neked, miért lehetnek a randijaid olyanok, amilyenek:
"a beszélgetéseinken nyújtott teljesítménye alapján"
Mintha itt valami verseny folyna vagy felvételi elbeszélgetés.. Érted. Utoljára ilyet elutasító e-mailben olvastam, amikor nem vettek fel egy állásra..
igen, kiemeltél egy mondatot, amiből sehol nem látom, hogy logikailag hol következne, hogy állásinterjúsra veszem a randit. Már csak azért sem, mert mint írtam, a gyakorlatban nem is következik: persze ezt most vagy elhiszed nekem, vagy nem.
De akkor visszakérdeznék: most eltekintve attól, hogy te ezek szerint nem így fogalmaznád meg, de te egy randin nem mérlegeled azt, hogy milyen képet fest magáról a másik, mennyire győzz meg arról, hogy vele érdemes lehet folytatni az ismerkedést, és nem ez alapján döntöd el, hogy részedről szeretnéd-e, hogy legyen következő alkalom?
Te nem utasítottál még pasikat azért, mert az első néhány randin nem tudtak meggyőzni erről?
Funkcióját tekintve az ismerkedős randik ugyanazt a szerepet töltik be, mint a felvételi beszélgetések - kölcsönösen meg kell győznötök egymást, hogy lehet, hogy egymást kerestétek, ezért érdemes folytatni az ismerkedést, egészen addig, amíg el nem döntitek, hogy tényleg egymást kerestétek.
A különbség csak annyi, hogy jó esetben a randik azért lényegesen jobb hangulatban telnek, mint a felvételi beszélgetések - na meg persze a helyzet jellegéből adódóan motivációs levélre sincsen szükség...
Miért kellett lepontozni? Megírtam, hogy elsődlegesen nem a humor szempontjából értékelem a másikat, nem fontos, hogy egy kiköpött "showman" legyen a srác.
Arról nem tehetek, hogy kevés férfi tudott zavarba hozni a humorával, a legtöbbnél nekem kellett vinni a beszélgetés fonalát is, nem mintha jól esne, mert hamar elfáradnak a hangszálaim és berekedek.
Szerintem kérdező, simán lehet, hogy azért nem humorizáltak veled, mert valamiért érdektelennek tartottak arra, hogy bizonyítsanak előtted.
Én akkor viselkednék így, ha egyáltalán nem érdekelne a manus és szeretném minél hamarabb rövidre zárni a dolgot.
Természetesen ez csak egy feltételezés, te eldöntöd mennyire lehet alapja, elvégre nem voltam ott - de mint eshetőség eszembe jutott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!