Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, szakítanátok a pasitok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, szakítanátok a pasitokkal, ha kiderülne, hogy szimpatizál a nemzeti szocializmussal (nácizmus)?

Figyelt kérdés

Egy tetoválást szeretnék csináltatni, ilyent akarok a könyökömre.

[link]

Vagy akár ismerkedésnél ez már kizáró ok? Feltéve ha tudjátok, hogy mit is jelent a tetoválás.

Én egyrészt szimpatizálok az eszmével, másrészt pedig vallási jelentése van. Legfőképp vallási jelentése miatt varratom magamra, na és mert jól mutat :)

2016. szept. 5. 20:27
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Egy lányismerősöm mesélte, hogy neki volt náci pasija. Amolyan igazi náci - néha horogkeresztes karszallagot viselt, mindenkinek karlengetéssel és "heit Hitler"-rel köszönt, meg ilyeneket mondott hogy "még hatmillió" meg szidta a kommunistákat, mint a bokrot. A csaj azt mondta, egyéb gond nem volt vele, normális volt, jófej, értelmes, és becsületes, korrekt ember. Sokáig együtt voltak (nem tudom meddig) de a lány azóta se tagadja le őt ha szóba kerül.

Lehet hogy vannak lányok akik szeretik, mert imponálóak. A vallásosság szerintem nagyobb gond szokott lenni, pl. muszlim csaj nemszívesen jön össze keresztény pasival, és fordítva.

2016. szept. 6. 01:16
 22/31 anonim ***** válasza:
Jaj, az ilyen szalonnácikon mindig jót mulatok. Mondjuk hamar untatni kezdenél, de egy-két találkozás erejéig jót szórakoznék rajtad. Addig nem jutnánk el, hogy összejöjjünk.
2016. szept. 6. 10:12
 23/31 anonim ***** válasza:
Hát inkább legyen valaki "náci", mint zsidó seggnyaló, agyhalott gyökér.........
2016. szept. 6. 10:13
 24/31 Sunshinedoll ***** válasza:

Igen, abszolút.

Bár nem tudom, hogy ismerkedéskor hogy nem bukik ki az ilyesmi, én már akkor hagynám a francba.

2016. szept. 6. 11:33
 25/31 Sunshinedoll ***** válasza:
91%
"Náci volt, de jó ember" :DDDD fordítok "Szerinte a hozzá hasonló emberek kívül más nem érdemli meg az emberi jogokat, az egyenlő bánásmódot, és magasról letojná, ha emberek milliói halnának meg - de akár még személyesen hozzá is járulna, ha nem lenne besz-ri alak-, de amúgy nem volt rossz ember" Minden náci sz-r ember pont.
2016. szept. 6. 11:35
 26/31 anonim ***** válasza:
93%

"Ha valakit lerasszistáznak az nem rasszizmus?De az."

Te abszolút nem tudod, mi az a rasszizmus :D

2016. szept. 6. 11:52
 27/31 anonim ***** válasza:
Ha megveted a keresztényeket és imádod Hitlert, hogy egyezteted össze hogy a Führer keresztény volt? Folyton az isteni gondviselésről papolt ami vigyázza, arról pedig a gyűlölt könyvedben, a Bibliában olvasott.
2016. szept. 6. 12:05
 28/31 anonim ***** válasza:
86%

Jártam már ilyen pasival(jobbikos volt),azóta mérföldekről kerülöm őket.

Nem azzal van a baj,hogy bizonyos népekről megvan a véleménye,hanem az,hogy konkrétan ekörül forog az élete.Mindennapos téma volt a politika,szidta a zsidókat,a kormányfőket,mindenről összeesküvés-elméleteket gyártott,de közben egy lusta disznó volt,aki nem tett semmit a saját boldogulásáért,hanem inkább talált egy bűnbakot,ebben az esetben a zsidókat pl,hogy ő azért nem keres jól blablabla,mert a zsidók így,meg a miniszterelnök úgy...én meg eközben szépen végeztem a tanulmányaimat,nyelveket tanultam és igyekeztem az életben csak a pozitív dolgokra koncentrálni(azóta is így teszek).

Mondanom sem kell,már most sokkal többre vittem,mint ő,pedig még csak 20 évesek vagyunk :)

Nálam azóta kizáró ok,ha valaki nagyon állást foglal a politikában.Mert ez egy olyan téma,amiről néha persze kell is beszélni,de nem szabad szélsőségesen a rabjává válni és minden nap ezen rágódni.Árad az ilyen emberekből a negatív energia és folyton csak panaszkodni tudnak,olyan dolgokról,amikre nincs sok ráhatásuk.Jobban tennék,ha inkább a pozitív dolgokra koncentrálnának és a saját életükre,mert azzal nem lesznek előrébb,hogy szidnak mindenkit,akit csak lehet és gyűlölködnek...

2016. szept. 6. 14:57
 29/31 anonim ***** válasza:
14:57, ha megnézed, nálunk lassan mindenki szidja a kormányfőket meg a politikusokat, mert egyszerűen lehetetlenné teszik itt az életet. Szóval ebben speciel igaza volt hogy kártékonyak :)
2016. szept. 6. 16:40
 30/31 anonim ***** válasza:
#29 az lehet,de a saját sikertelenségét mindig erre fogni,az nem elfogadható számomra.Érdekes,én ugyanebben az országban élek,mégis boldogulok,mert hajlandó vagyok tenni érte.Nem pedig a sült galambot várom :)
2016. szept. 6. 16:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!