Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szakítanátok a pasitokkal, ha kiderülne, hogy szimpatizál a nemzeti szocializmussal (nácizmus)?
Egy tetoválást szeretnék csináltatni, ilyent akarok a könyökömre.
Vagy akár ismerkedésnél ez már kizáró ok? Feltéve ha tudjátok, hogy mit is jelent a tetoválás.
Én egyrészt szimpatizálok az eszmével, másrészt pedig vallási jelentése van. Legfőképp vallási jelentése miatt varratom magamra, na és mert jól mutat :)
Egy lányismerősöm mesélte, hogy neki volt náci pasija. Amolyan igazi náci - néha horogkeresztes karszallagot viselt, mindenkinek karlengetéssel és "heit Hitler"-rel köszönt, meg ilyeneket mondott hogy "még hatmillió" meg szidta a kommunistákat, mint a bokrot. A csaj azt mondta, egyéb gond nem volt vele, normális volt, jófej, értelmes, és becsületes, korrekt ember. Sokáig együtt voltak (nem tudom meddig) de a lány azóta se tagadja le őt ha szóba kerül.
Lehet hogy vannak lányok akik szeretik, mert imponálóak. A vallásosság szerintem nagyobb gond szokott lenni, pl. muszlim csaj nemszívesen jön össze keresztény pasival, és fordítva.
Igen, abszolút.
Bár nem tudom, hogy ismerkedéskor hogy nem bukik ki az ilyesmi, én már akkor hagynám a francba.
"Ha valakit lerasszistáznak az nem rasszizmus?De az."
Te abszolút nem tudod, mi az a rasszizmus :D
Jártam már ilyen pasival(jobbikos volt),azóta mérföldekről kerülöm őket.
Nem azzal van a baj,hogy bizonyos népekről megvan a véleménye,hanem az,hogy konkrétan ekörül forog az élete.Mindennapos téma volt a politika,szidta a zsidókat,a kormányfőket,mindenről összeesküvés-elméleteket gyártott,de közben egy lusta disznó volt,aki nem tett semmit a saját boldogulásáért,hanem inkább talált egy bűnbakot,ebben az esetben a zsidókat pl,hogy ő azért nem keres jól blablabla,mert a zsidók így,meg a miniszterelnök úgy...én meg eközben szépen végeztem a tanulmányaimat,nyelveket tanultam és igyekeztem az életben csak a pozitív dolgokra koncentrálni(azóta is így teszek).
Mondanom sem kell,már most sokkal többre vittem,mint ő,pedig még csak 20 évesek vagyunk :)
Nálam azóta kizáró ok,ha valaki nagyon állást foglal a politikában.Mert ez egy olyan téma,amiről néha persze kell is beszélni,de nem szabad szélsőségesen a rabjává válni és minden nap ezen rágódni.Árad az ilyen emberekből a negatív energia és folyton csak panaszkodni tudnak,olyan dolgokról,amikre nincs sok ráhatásuk.Jobban tennék,ha inkább a pozitív dolgokra koncentrálnának és a saját életükre,mert azzal nem lesznek előrébb,hogy szidnak mindenkit,akit csak lehet és gyűlölködnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!