Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Melyik típussal próbálnátok meg?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik típussal próbálnátok meg?

Figyelt kérdés

Nyilván ezerféle ember van, de én most csak hármat mondanék és kérlek ezek közül válasszatok.

1: Kedves, udvarias, komoly, érzékeny, már az elején tisztázza, hogy mit szeretne, de gyereknek tűnik még kapcsolathoz. Kémia megvan, de valahogy nem vagytok teljesen egy hullámhosszon.

2: Vidám, közvetlen, flörtölős, jókat lehet vele beszélgetni, meg szórakozni, de nem ismeri be a szándékait. Kémia itt is megvan, de folyton kétségek között hagy és nem tűnik túl őszintének.

3: Vicces, jófej, intelligens, kicsit különc, de érdekes, érett személyiség, rengeteg közös témával, viszont szinte semmi kémia. Elképzelhetőnek tartja a kapcsolatot, de neki a barátság is megfelel.

Kérlek indoklást is írjatok, meg kort/nemet! Előre is köszi!

2016. szept. 4. 09:13
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

# 8: Nem is a hűsége a kérdés, hanem hogy - egyelőre legalábbis - nem akar komolyabban tervezni. De még talán ő a legígéretesebb, ha jobban belegondolok. A saját tapasztalataim szerint ugyanis egy lazább kapcsolatból nagyobb eséllyel lesz kötődés, mint nem létező szexuális vonzalomból vágy vagy eltérő hullámhosszból harmónia.

De ha alapból és kizárólag komolyabb kapcsolatot szeretnék, akkor a másodikkal sem erőltetném. Mert nincs garancia, hogy kötődni kezdünk egymáshoz. Ezt csak akkor próbálnám meg, ha ráérnék és éppen mindegy lenne, hagynám, hogy alakuljanak a dolgok, ahogy akarnak. (Ez egyébként nem rossz stratégia, nekem bevált, de nem mindenkinél jön be.)

2016. szept. 4. 09:44
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
Mindegyikben van valami, ami miatt nem szimpatikus. Legjobban azt tudnám tolerálni, hogyha valaki még gyereknek tűnik egy kapcsolathoz. Szóval ha muszáj választani, akkor az 1-es, ha nem muszáj, akkor meg egyik sem. 19/F
2016. szept. 4. 09:48
 13/28 A kérdező kommentje:

Exem valahogy ennek a háromnak a keveréke volt egyébként.

Sokan írjátok, hogy egyik sem, nyilván ez is egy opció, de én csak próba-randizásban gondolkoztam egyelőre.

2016. szept. 4. 09:56
 14/28 anonim ***** válasza:

Most őszintén ennek mi értelme?

(olyannal próbálnám meg akivel minden passzol, a valóságban nem csak ez a 3 fajta verzió létezik)

2016. szept. 4. 10:36
 15/28 A kérdező kommentje:
Az az értelme, hogy valamelyikkel randizhatnék a három közül és nem tudom, hogy melyikkel a legérdemesebb megpróbálni.
2016. szept. 4. 11:28
 16/28 anonim ***** válasza:
1. :)
2016. szept. 4. 11:31
 17/28 anonim ***** válasza:
Nem tudom elképzelni, hogy a 3-assal nekem ne legyen kémia. Az ilyen személyiségekkel nekem általában van. Úgyhogy valószínűleg ő, vagy ha nagyon nem tetszik, akkor egyik sem.
2016. szept. 4. 11:34
 18/28 Titusztitusz ***** válasza:
Ha már mindenképpen választani kell,akkor legyen a 3-as típus...Még mindig az ilyen tűnik a legszimpatikusabbnak a felsorolt 3 típusbol...47F
2016. szept. 4. 11:41
 19/28 A kérdező kommentje:
Valakivel priviben lehetne részletesebben is beszélgetni? Igazából sosem voltam még ilyen helyzetben, nagyon tanácstalan vagyok.
2016. szept. 4. 15:45
 20/28 anonim ***** válasza:

Kérdés mire vágysz? Komoly társra? Akkor egyik sem!

Én egyikkel sem próbálnám meg.

2016. szept. 7. 14:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!