Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik típussal próbálnátok meg?
Nyilván ezerféle ember van, de én most csak hármat mondanék és kérlek ezek közül válasszatok.
1: Kedves, udvarias, komoly, érzékeny, már az elején tisztázza, hogy mit szeretne, de gyereknek tűnik még kapcsolathoz. Kémia megvan, de valahogy nem vagytok teljesen egy hullámhosszon.
2: Vidám, közvetlen, flörtölős, jókat lehet vele beszélgetni, meg szórakozni, de nem ismeri be a szándékait. Kémia itt is megvan, de folyton kétségek között hagy és nem tűnik túl őszintének.
3: Vicces, jófej, intelligens, kicsit különc, de érdekes, érett személyiség, rengeteg közös témával, viszont szinte semmi kémia. Elképzelhetőnek tartja a kapcsolatot, de neki a barátság is megfelel.
Kérlek indoklást is írjatok, meg kort/nemet! Előre is köszi!
# 8: Nem is a hűsége a kérdés, hanem hogy - egyelőre legalábbis - nem akar komolyabban tervezni. De még talán ő a legígéretesebb, ha jobban belegondolok. A saját tapasztalataim szerint ugyanis egy lazább kapcsolatból nagyobb eséllyel lesz kötődés, mint nem létező szexuális vonzalomból vágy vagy eltérő hullámhosszból harmónia.
De ha alapból és kizárólag komolyabb kapcsolatot szeretnék, akkor a másodikkal sem erőltetném. Mert nincs garancia, hogy kötődni kezdünk egymáshoz. Ezt csak akkor próbálnám meg, ha ráérnék és éppen mindegy lenne, hagynám, hogy alakuljanak a dolgok, ahogy akarnak. (Ez egyébként nem rossz stratégia, nekem bevált, de nem mindenkinél jön be.)
Exem valahogy ennek a háromnak a keveréke volt egyébként.
Sokan írjátok, hogy egyik sem, nyilván ez is egy opció, de én csak próba-randizásban gondolkoztam egyelőre.
Most őszintén ennek mi értelme?
(olyannal próbálnám meg akivel minden passzol, a valóságban nem csak ez a 3 fajta verzió létezik)
Kérdés mire vágysz? Komoly társra? Akkor egyik sem!
Én egyikkel sem próbálnám meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!