Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szinte minden baratnomnek van pasija, csak nekem nem. Raerek meg?
19 éves barátkozós fiú vagyok, ja és félénk :)
Tali? :D
Koszi szepen mindeknek. Orulok, hogy ezzel nem csak en vagyok igy. Es az telleg rossz erzes, mikor a baratnoim fojton arrol beszelnek, hogy ilyen jo a pasimmal, olyan jo a pasimmal, es en meg max csak annyit tudok mondani, hogy de jo lenne azzal a pasival aki epp most tetszik nekem....
Na, de akkor nem is aggodom ezert, elvegre mindenkinek megvan a 'parja'. :)
csak azert ne legyen baratod, hogy legyen valakid, az butasag.
majd ha szerelmes leszel valakibe, es kolcsonos lesz a dolog, az nagyon jo lesz..
ismerek olyan huszoneves fiatalt is, aki pont ugyanezzel a problemaval kuzd, én csak tisztelni tudom, és bátoritani.
kitartás :)
Igen en is arra gondoltam, hogy most csak azert, hogy mondhassam, hogy van pasim, nincs ertelme. Foleg, hogy nem is az a tipus vagyok. Sokan mondjak mar, hogy jojjek ossze valakivel, meg volt azert jopar olyan is aki velem akart osszejonni, de valahogy nemereztenm azt, hogy most en erre ezzel az illetovel tobbet el tudnek erni mint baratsag. Es szerintem ez valamilyen szinten nagyon fontos, hogy ne csak azert legyunk valakivel, hogy 'legyunk vele'.
Amugy szegyenloseg ellen, van valami joo megoldas ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!